17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свате, пращай ги тези акции, че той Титито сега се е концентрирал върху пристигането на акциите, за да му мисли после кога преспи какво ще прави с акциите.

Дорбе е Тити да вземе акциите. Ще отнесе боя на първия селски стадион, на който се появи в мач от А окръжна.

Забелязваме тежка мутация на Корона вирус към Карлуково/вирус. Дано не е силно заразен

тук много тъпи сте се събрали,нямате ли топки да си играете с тях?

Акциите няма да дойдат Тити.Хищник никога не пуска плячката,целта е да се избегне процеса,та затова лавира с феновете,не му е за първи път. Ха дано ,ама нема акции.

Папазов: Оптимист съм, Левски може да се самоиздържа и е абсурд да фалира Да не се бърка оптимизма с психично заболяване!!!!!!!!!!!!!!!!

първо е ревлив , после наивник , и накрая ...къде си тръгнал бе празноглавец с мечките мед да ядеш ... ха ха ха .

ни мутри мирисал, ни акции видял

Какво стана с акциите ??? Да не би Божков вместо с DHL да ги е изпратил с камили ,защото пак ще дойдат след няколко дни ,но коя година ??? Тити,почвай да плачеш ,че бебе като не реве не му дават да яде !!!

Подозирам, че всичко накрая ще приключи по типичния за Тити начин - с рев. Не знам този човек наивен ли е или глупав. Левски са фалирали отдавна само дето БФС не смее да им хлопне кепенците, че току-виж са отлетели още няколко бушона от там.

Говореше същото,когато фалира баскетболния Левски.Едни 10млн.се изпариха някъде.Не се издължиха нито стотинка на държавата.

Тити Папазов и интелектуална собствност, чета препрочитам и не, не мога повече отивам да пия ракия Тоя е по скоро за готвач в кухнята да прави десерти,например може да започне с реване -това му се отдава най-добре.

уф

Не си отивай ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, кой ще ни забавлява?

Тити е по тъп и от Вили Вуцов

Тити , САМО ЛЕВСКИ ! ! !

КЗЛ ! ! !

Тити да си жив и здрав, не отварай толкова бързо очите на слепите профани! Левски е религия! Само ЛЕВСКИ!

Баш Майсторе да си жив и здрав, обаче истинският Майстор Рангел, изигран от Кирил Господинов обичаше Черно море Вн, знам го от дъщеря му. Да запеем за моряците. Със здраве!

И твоята тъпотия не може да фалира

Аз обаче съм реалист, фалирате и още как

О, ТИТИ !!! ТОЛКОВА ЛИ СИ НАИВЕН СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СЕ ОСТАВИ В ЛАПИТЕ НА ТОЗИ ЧЕРЕП!? ПОСЛЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ. ЖЕСТОКО ЩЕ ПЛАЩАШ НА ТОЗИ ХИЩНИК! НЕ ГИ ЛИ ЗАПОМНИ ТЕ СА КОЛКОТО ПРЪСТИТЕ НА ДВЕТЕ ТИ РЪЦЕ, НО ВЛАДЕЯТ КАПИТАЛИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ТЕ ДИРИЖИРАТ И В ТЯХ СА ПАРИТЕ В ТЯХ Е ВЛАСТТА.

Тити е търчи-лъжи.

Съжалявам Тити . В такава мръсотия се забърква,но на любовта очите са слепи.

Ако Евроидиотите бяха поне малко умни и с мъжко достойнство щяха да се насочат към своя катарзис и да предизвикат симпатии дори на безпристрастните. Ама те, дори в тази криза за българския народ не щат да пускат кокала на държавната хранилка и отвръщават всички каква долна сволоч се оказват. Заседнали да като рибена кост в гърлота на България и няма база за срванение с пичовете от ЦСКА през 2016 г.

И тези евроидиоти после откраднаха името на ЦСКА макар и с тире София. А пичовете от ЦСКА 1948 се държаха наистина добре в сравнение с тези лайна. Обаче феновете се оказаха същите пумияри и припознаха Литекс-Чавдар Еторполе. Абе евроидиоти.

охо, знаем, много добре че умирате от мъка че сте Евроидотите, останалото са проствати фрази за бягство от действителността

И аз имам страшен бизнес план, всеки китаец да ми даде по1 стотинка, на никой няма да му намери. Смятам че и тая работа е толкова вероятна :)

"реалната действителност" ми е любим лаф.. ;)))