Параолимпиадата започна със скандал между Украйна и Русия

Двете държави са способни да създадат проблем абсолютно навсякъде

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно! Територията украина и Дир-а са пълни с идиоти, а те се тглеждат просто с пари.

Бяха в едно нщо, наричащо се Северна Македония, после на Месечината, демек Луната, сега се преместиха в Окраината! Нема спас!

Укрите са се уплашили от противника и са избягали в паника.

украинците, както и македонците, са една от най-старите наций на света, поне според тях. интересно ми е, след като съществуват от толкова време, защо са толкова прости.

Винаги се намира идиот.

_stankow

"Този път искрата е била запалена..." Човек може да си помисли, че е имало и "друг път" ? И кога е бил той ? А "онзи път" - руснаците ли са "палили искри" ? Нещо не си спомням ? За какво им е това на руснаците изобщо, та да да тръгнат да го правят ?

Е скандала. Нормалните хора се поздравяват и уважават. Това ,че някакъв дебил ,т.наречен ръководител се е направил на най големия украинец за да трупа червени точки пред идиотите ръководещи тади територия в момента не означава ,че руснаци и руснаци( у края) не се разбират

Хубаво го каза. Присъединявам се

И аз .....

Ние българите, сме на страната на Русия и против украинските неонацисти

В статията пише че украинците са се противопоставили да бъдат преместени защото са били точно до руснаците, в заглавието обаче това било скандал. Въпроса е защо Дира си измисля глупости от този сорт...

_stankow

Защото са професионалисти. Вземат пари за пропаганда и честно ги отработват ! Така правят почтените пропагандисти ! ;)

Хохлите са побъркан народ.

_stankow

Нормални са. Като нас са. През 90-те и у нас беше същото. Хората се държаха нормално, но сдс-арите се надпреварваха по дивотии. Впрочем и сега се намират - току тръгнат да гонят някой руски "шпионин", ей така, да се покажат на запада.

Що са направили буква У до Р , та сега един до друг...... И сега доколкото разбирам спортистите са били по правилата на МОК , а шефа им подскачал.

Да, У е до Р, а преди У е К. Браво на братята.

Доказателство, че противопоставянето и търсенето на конфликт е държавна политика в Украйна. За такива има приказка :"Хем на*рана хем голяма!".

Доказателство, че си на служба към Савушкина...

Успешно превърнаха спорта в продължение на политиката. И спира да е интересно.

Да, разбира се, че украинците ще излязат виновни. Руснаците винаги са добрични, невинни и никога не правят провокации и конфликти.

Руснаците дори да ги поздравили се капут !

Нормално. Все едно да сложат един до друг евреи и хитлеристи. Браво на украинците!

Браво на тъпия им шеф, дето е поискал да напуснат церемонията или браво на спортистите, че не са го послушали?

браво на руснаците, без значение дали ги пишат Украинци или не. позорът е за фашистите с полуполски произход.

Естествено,браво на спортистите.То пък Украйна една държава.....отрязано от американците живо парче от снагата на Русия.Да е жив и здрав Вовата,да им остави само Галиция,барабар с недоумрелите есесоци от СС сивизия Галичина най големите садисти през Втората св.война.Веднага след тях се нареждат хърватските усташи.Останалото ди е чиста Русия.