Първенството на греха навършва 10 години (галерия)

Лигата по бельо стана Лига на легендите и вече е много повече спорт, отколкото шоу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакам някой да ни разкаже за Содом и Гомор, не ме разочаровайте. Докато чакам ще разгледам галерията...

Сексизъм??? Не... просто плиткоумно и гнусно по американски на скара...

Това е содом и гомор, ама за инфантилни и малоумни. Просто няма такава простотия, освен в сащ. "Наща" чалга, ряпа да яде.

Емчо, ти от левия бряг ли си?

Много малко моралисти бе. Що така?

не знам защо ми изплува позабравената дума бичмета. сори, не виждам нищо легендарно. чалга шоу.

въпросът не опира до морал, а до естетика. поне според мен. такова женище може да те отнесе стой та гледай, какъв грях, какви пет лева. далеч са ми от представата за жени.

Какво "легендарно" очакваш да видиш. Запотени мъжки задници? Аз виждам куп привлекателни момета със страхотни тела а твоите ищаси си ги споделяй в джемини, ще срещнеш разбиране от сродни души.

като ти гледаш тия яки каки, що си сигурен, че те са на правилния бряг? що си се лепнал на Емо ни в клин, ни в ръкав?

В САЩ има не по-малко селяндури и простаци от другите места по света. Просто са по-богати и по-преситени от тамошния шоу бизнес, за това и се минава във все по-големи крайности.

Кое по - точно "женище" е твоята представа за естетика? Фидосова или Мариус?

за разлика от тебе не ме вълнуват другите брекове - явно ти имаш някакъв проблем. ами кефи се на запотени напомпани със стероиди задници и си трай. прочети заглавието, където пише лига на легендите - оттам идва думата легендарно. и не ми се лепи моля. че харесваш явно баш мъже, щом тия каки те кефят.

Нещо збъркано има във възприятията ти. Каките наистина са яки но не в смисъла който влагаш!

не ме вълнуват другите брегове. не ми давай наклон в живота, павка.

Повече от явно е, че те вълнуват. Отрицания от типа на твоите, съчетани с базовия ти изказ разкриват много.

ей народе! хляб и зрелища, после всичко останало! Нужно е на раята, нали на другия ден е на работа за богатите! Какво да прави, начин да се посмееш и да повикаш на воля, че в службата е невъзможно.

с всичко се съгласявам, само за да си доволен. аре, чао.

си е лично моя - не ми налагай своята, ако обичаш. моята представа за етика е да зачиташ правото на другите да имат свое мнение и да не им налагаш грубо и агресивно своето. не се надявам нито да млъкнеш, нито да ме разбереш. всичко добро.

С теб нали се уточнихме ? Само факто , че ти е чудно какво легендарно има при мометата , говори много . Да ти пошушна , легендарни са сред хетеро мъжките среди , сред гей такивата не са .

Абе много врякаш, ма като гледам баш ти си налагаш мнението и подскачаш, като ти отговорят. Правиш точно това, в което обвиняваш другите... Никой те не кара да коментираш тук с опрян пистолет в главата, нали? Ама се ловя на бас, че не свъртя да обясниш на останалите, колко са в грешка, а? Ако атлетична жена, като тези, за теб е "женище" и може да те отнесе, автоматично ни даваш да разберем какъв "мъж" си... Иначе си опявай се, никой ти не пречи...

Ох леле, Котьо-оооо....Цицета, гащички и дупета......

..ще ги поря като риби, ще ги пълня като еклери.

Е те такова нещо в Австралия не съм виждал Тук съм от 20 години

относно задниците,, Павка, аз, като женско харесвам мъже, и за разлика от тебе виждам бичмета, които играят мъжки спорт, за да им се снасят добри пари. Гледам на нещата от спортна гледна точка. Едно на ръка, че не съм почитателКА на американския футбол. И понеже това е в Корнер, а не в лайф - футбола, игран от жени, за мене е чалга. Сега изясни ли ти се картинката? В спорта не ме интересуват не задниците и телата, а спорта. Футболът е спорт за мъже. А не за фустанели. Това легендарно шоу е чист бизнес проект. Нещо против? Означава ли, че ти си гей, ако харесваш мъжки футбол? Понеже там виждате ли щеш не щеш гледаш и хубави мъжки задници? Не ми отговаряй. И се научи, че е грозно да се заяждаш с човека отсреща на тема сексуална ориентация - петмез е неутрален никнейм, ясно, пъпеш? Писна ми да ми подшушваш и да ми дуднеш, направо не разбрах защо точно за мене се лепна - има и други, които не са фенове.

само да поясня - целия тъп разговор го водиш с мене, Павле.

ами не съм от лгтп средите, да ти пошушна пък аз. нито съм наясно като тебе, че не са легендарни там. стига си ми дуднал колко си хетеро, и аз съм хетеро, ама женско. насила не можеш да ме накараш да почна да харесвам женски футбол, понеже този спорт не е за жени. камо ли женски задници и прочее. по-горе ти писах по въпроса. айде, че ми писна.

Още по интересно би било ако жените играеха голи.

Ако си играеха голи и не с топка, а с банани и краставици щеше да е много по интересно.

Ооо гнусота, твоето име е жена..

Това пък го виждам за пръв път, май съм проспал доста. Или май нищо не съм изгубил, забавление за малоумни лузъри :-)