17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реванш се дава, когато някой е преди теб и ти го изместиш от там. В случая Пулев на го направи, затова няма как да има реванш. Освен това е дебилно да твърдиш, че не се оправдаваш, и постоянно да изтъкваш странични фактори.

За кой ли път ни прави известни тоа клоун?!

Този живее в паралелна вселена, за да блещи такива безмислици. Готов е най-малко за заместник-министър...

Той си е "мъж на място" , но ти не си!!!

Какъв реванш бе, искаш да те убие ли?

Пулев е позор за България, не с това че падна а затова как се държеше Помияр

За пръв път виждам професионален боксьор, който е крие с гръб към въжетата. Отделно изяде толкова бой, пък сега иска и реванш, то бива наглост и липса на достойнство.

се е учил от филма на Чарли Чаплин. Там има подобна сценка.

И Байдън на Тръмп!

Да бъдем реалисти! Пулев е събирателен образ на българското: самочуствие, самонадеяност, наглост, физическа сила, простотия, патриотарство, и т.н. След като Македония отпадна от герба ни/ за който не знае- трите лъва символизират Мизия, Тракия и Македония/, то що не му окачат образа там!

Както се казва: "Кубрате, брате... кой те брои за жив, бате..." В резюме-оттук нататък ще си подскача в разни треторазрядни мачлета дето на никой няма да му дреме дали е бил или е паднал...Да е жив и здрав да си харчи париците, изкарал си ги е...И по-малко да дрънка.

Кобра, айде стига. За какъв чеп да ти дава реванш, като ти дори нямаше идея как да пласираш един удар.Поне един! Незнам какво сте се подготвяли и каква ти беше стратегията за мача, обаче излгеждаше смешно.Няма никакъв смисъл да ти дава реванш, освен да изкараш още пари.Е да, ама Еди Хърн му е през кора за финансовото ти състояние.Той се интересува от неговото такова и от това на клиента му Джошуа.

Сельо, кярил малко кинти да си оправи живота и се почва, ако е мъжкар, ако е това, ако онова. Ми мъжкар е Джошуа, счупи го от бой нашия, само дето май Кубрат не разбра, че вече няма да има мачове. Целя свят видя, че е як, но не става да удряш като в дискотеката.

Ако си мъж на място Пульо трябваше да кажеш: Евала баце по-добър беше,благодаря за урока!

Какво да го коментирам Сульо Сулев, цял свят видя какво стана в 3 - я рунд........

Един боклук ,срам за нацията.Само да не се кандидтира и за мястото на Бойко .

Ама да го помили за реванш, включително и да не го нокаутира...

Бития и еб@ния насита нямат .....българска поговорка .

След побоя които му нанесe NEGROTO .....редно е да има движение с мотото ...."WHITE LIFE MATTER"

Човекът-боксова круша, клоун, тенекиено кенче, любимото ядене на Пулев са ъперкътите, а в третия рунд когато Кубрат обърна гръб на Джошуа и тръгна да бяга - Пулев е в ужас и бяга за да спаси живота си - някои от коментарите на телевизиите по време на мача

За какво му е Джошуа да излиза пак срещу Кубрат? Има си боксова круша в залата, не му трябва нашата. И достатъчно милиони си има. За разлика от нашия Пулев, който е готов да го пребият само за да вземе хонорара от няколко милиона паунда.

Много е силен на приказки от България .но какъв е на ринга.

Няма се плашиш, момче, от два пъти не се става п.....з!

Лигльо, та лигльо!

Абе нашия явно не е нормален!

Той,Пулев,дали би му дал реванш...

Какъв реванш, какви 5 милиона още иска тоя? Малко го би Джошуа, че иначе щеше да го убие.

А боза и баничка не искаш ли? По-тъпо парче от тоя не съм виждал. Питай сега Фюри, че на Джошуа вече не си му интересен.

Не разбирам как може да загуби Кубрат толкова срамно от мъж не на място. Мен би ме било срам.

Да плати хонорара на църнио може и да стане Ама без милките няма как Църнио е машина за пари

Професионалният спорт е машина за пари!

...............иска ти се да го удариш поне веднъж! Няма да стане.

Какъв реванш, бе? Реванш се дава на мъж, който се бие, а не на бягащ по ринга пъзльо, който си държи ръцете на главата, за да се спаси от боя, който отнася. Малко го би Джошуа. Трябваше преди да го нокаутира да го пребие като Кличко, че барем да си държи затворена голямата уста, по причина, че не може да я отваря.

Пулев, твойта работа е "winners talk losers walk".

ако си мъж на място, върни ми 3-те лева!

За 3-4 милиона и аз мога да отида да ме бие,а после кеф.

Кубрат пред БТВ се изказа неподготвен,че Джошуа през цялото време го е било страх от него.

Интересни случки на този турнир станаха. В мача преди тях, Черньо така тресна Бельо, че Бельо почна да се тресе като разпадащ се робот. После Джошуа така тресна Пульо, че Пульо се хилеше неконтролируемо до 9тия рунд.

Защо да ти дава реванш? Ако ти си световен шампион, а той претендент - да. Но ти си малка гара, а той е бърз влак, дори експрес. Ти само би му загубил времето да се бие с истинските бойци.

Скъпи, сънародници, имам голямо притеснение! Ако този влезе в политиката, чалгарите ще гласуват за него и още дълги години ще го гледаме. Звучи ли ви познато??

Крайно време е журналистите да спрат да се занимават с тоя борсук! Никаква "слава" за България не е. С просташкото си поведение и с боя , който яде от "големите", с които се закача, (имам предвид и Кличко) нищо друго не носи на страната, освен човек да се срамува от него. Типична мутра, бияч за мокри поръчки, за това Пулю става (е). Но, в мутренска държава, с мутренско управление, всяка мутра е на почит!

Ко Брат-е, Ко Братеее, недей да плещиш глупости ами се благодари на Господ, че не си в момента в реанимацията на някоя Лондонска болница....

"Ако Джошуа е мъж на място, човек на място, би ми дал реванш." Този залюпен нещастник, си мисли, че е бил на махленски бой! И другата седмица, "бандата" от съседният блок, ще им даде реванш! Пулю е бита карта ! Той такава си е още след двубоя с Кличко, но си мисли, че за 4 г хората са забравили как лазеше по пода в краката на украинеца. Проснат на земята , 4-5 пъти. Сега нещата са си все същите. Голяма и мръсна уста, ниско интелигентно и просташко поведение, и калпаво представяне на ринга! Почти същ е и хонорара, за който са всичките тези панаири!

дали е мъж на място от двубоя, да ти кажа не, не е. Ама и ти се държа като негова жена.

Аре бегай от тука бе Пульо! Къв си ти, че да ти дава реванш световния шампион, бе!? Смешник!

ако ти си мъж на място, ще спреш вече да се излагаш по социалните мрежи.

В спорта има един термин - fair play.(коректност,, зачитане на правилата). Чудя се защо в бокса няма! Путки, които се кълчат, плезят, подскачат на един крак и бягат с гръб към противника, да се оттстраняват служебно,.за да не унижават истинските мъже на ринга.

Кубрате спри да се излагаш. Много хора останаха разочаровани не защото не победи, а защото се държа недостойно и преди и по време и след мача. Не видях някакво развитие от нивото ти след мача с Кличко. За какъв реванш говориш, ми ти не си положил необходимите усилия за пореден път. Само приказки, приказки....Два пъти ти се даде шанса и двата пъти го пропиля. Какво повече?

Ало кобра какъв реванш бе братле ти измете пода недей да се излагаш ако наистина тази новина е вярна реванш ти трябваше да му дадеш ако беше победил

Явно се готви за политическа кариера. У нас ще успее.

Елементарен човек.Може би е бил използван от промотарите си.Но след такъв бой,поне малко ако имаше би се усетил.Да тук много го сравняват с героя изигран от великия Чаплин. Видя се филофията на шампионите,та той наистина можеше да го убие.

Моля ви колкото може повече българи да му пишат в фейсбука, за да слезни малко на земята. Във фб всякакви олигофрени му пишат Браво Ти си Номер 1.......ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА ИДИОТИ ВМОМЕНТА КУРАТ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ДОБЪР.....КАЖЕТЕ МУ ИСТАНАТА

не мой да чети