Коментари - Павел Колев: Обертан взимаше около 100 000 на месец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добър,по-техничен,по-грамотен от Обертан не съм виждал по нашите терени,откакто резаците превзеха шампионата.

.... "59 мача и отбеляза 5 гола":)))?!? А нещо за това, какво е спечелил чисто футболно, защо не е казал:)))??? И да разбираме ли, че Колев е щял да остави Обертан да получава същата заплата, ако той не е поискал трансфера в Турция???

В българският футбол всички трябва да са на минимална работна заплата ......... и на една част от футболистите и това ще им е много!

ХАХАХА - 100 х. Обертан ги е гледал само на снимка. Понеже "Левски" е разграден двор както и маса други клубове, та затова Обертан я е вземал 40 х., Я - не. Всичко друго се е разпределяло по трасето. В т.ч. и "собственикът" е участвал в схемата.

Не е най-важно колко е получавал, а колко е давал. В това отношение - единственият футболист в българското първенство, извън Лудогорец, който гледах с удоволствие, а дори не подкрепям Левски. Отношението на новото ръководство публично да обсъжда заплатите на футболистите е меко казано - непрофесионално.

... ех Павле, Павле, язък че толкова много учи европейска футбол бизнесадминистрация та и в Европа...!?!?!? Ма как може на куци коне да давате такива заплати от 100 000 лева бе човеко - ми на тях им стигат, та даже са им много и по 10 000 лева на месец...!?!?!? Сега ми е ясно, защо ФК Левски никога вече няма да стане велик клуб...!!!!!!