Коментари - Павел Колев разкри защо е отричал за новия треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дали е истината, която се казва сега? Кое е истината, Колев? парите и истината често се разминават..

Добре

А колко по-лесно е да си признае: - Защото ние в леефскито сме лъжци до един. Какво толкова го увърта. Ясно е за всички. Признай си да ти олекне. Лъжат треньори, футболисти, фенове, журналисти, общественост, бизнесмени, строители, мениджъри, други отбори, ФИФА, фафа и фуфа, УЕФА и кой ли още не.

Смешник покровителстван от голямата перука. Не случайно и малката перука е в неговия отбор - да вземе някой лев, че никъде вече не го искат. Голем отбор е Левски - Чалгарите Божинов и Михайлов, споделяли общи коври, играят рано до рамо.

Излъгах кат тъмносин кюмюр от сектор Б, ма нема да се спичате - свикнали сте да ви лъжат, а аз съм евроциклоп-джендър и че ви лъжем по европейски - с висок морал.

Г-н Коле, Толкова е лесно - или се казва истината или не се казва истината. А Вие какво казахте?

лъжи, недомлъвки и увъртания. Баш европееца на бфс-то, който ще даде ново, европейско начало - вятър и мъгла, просто поредният кьор фишек. Единственият начин за някаква промяна за футбола ни е три години отнемане на лиценза на всички. Три години аматьорско ниво и след това да се започне на чисто.

Тоя имал много свежо чувство за хумор - да сравнява темерута Хубчев с Конте!!! Май се е взел и много на сериозно? Поредният смешник на Герена.