17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Майкъл Чорни до Васил Божков Левски няма честен собственик!! Мафия и пране на пари това е точната дума!! Много престъпления се извършиха в клуба но само един ще изгори !!! Съмнявам се !! Гешев нека ДАНС влезе час по скоро на Герена!!! Там е страшно!

Бат Венци Стефанов е стара кримка и има агенти навсякъде, които му донасят абсолютно достоверна информация, включително и от кухнята на Левски. Защо от щаба на Левски не си покажат документацията, за да стане публично достояние какви заплати взимат шефовете там? Ако имаха чест, точно това щяха да направят. А не да излизат в медиите с едно нищо НЕ казващо писмо и обвинения, че Венци Стефанов лъже. Драги Левскари, поискайте тези данни да се публикуват и да се знае защо Левски има такива големи месечни разходи. В настоящата статия виждам само как шефовете на Левски се оправдават, че не си били взели огромните заплати, защото били патриоти ... Брей, ти да видиш....айде, у лево!

Аз не змам кой нормален човек обръща внимание на приказките на тва шкембе.... Отдавна аъм спрял да чета каквото и да е казано от неговата уста...тоя за не знам колко години във футбола такива простотии р избил

Аз съм Цесекар, но също дарих.Имам много приятели левскари и разбирам как се чувстват, гледаме заедно мачове, и те са ми помагали.Нека отбора се спаси, пък после пак може да си се псуваме.

Благодаря, пичага!

Абе много е страшен тоя колев! Не можеш да го разбереш накъде гледа като лъже - на дясно или на ляво!

Приятелите са си приятели, но СИРЕНЕТО СИ Е С ПАРИ. Като отидеш в магазина и кажеш - аз съм от Уески, и хората ще ти напълнят торбата безплатно, нали?

Отказали се от заплатите ама го казват днес ? Що не го казаха като са се отказвали и подписвали.Глупости на търкалета.То всеки може да напише днес едно хвърчащо лисче че се отказва от заплатата си за миналия месец .

Йованке, когато се прави нещо подобно, прави се без да се парадира, без да се обявява, защото рано или късно се разбира. Същото е и като даряваш на някой нещо.Ние например купихме обувки на дете в затруднено положение в детската градина на сина ми.Оставихме му ги в шкафчето.И до нен днешен не знае кой му ги е купил.Ти какво предлагаш, да го бях извикал и да му кажа - Иванчо, да кажеш на майка ти, че съм ти купил обувки.

а ми добре за твоя случай си прав ама ни ми се струва уместен в случая.Защо чакаха Венци да изкочи с неговите си коментари и тогава решиха да се отказват от заплатите си.Все едно казваш че всички фенове които помогнаха да се скрият и да не казват че са фенове ама да пратят някой лев за отбора .... що за глупости говориш и сравнението с дете е съвсем неумесно в случая

Който работи без да му плащат, аман му е и работата.

ТОВА Е ОТБОРА НА НАРОДА И ТО СИ ПРОЛИЧА , ПУКАЙТЕ СЕ дребни злобни човечета !

пролича си по стотинките в урните и по смехотворната сума. По колко се пада на фен, 2.40 лв. ли? То както е тръгнало, с тия фенове за седмица ще изкарате Уеффски от калта, че и за козирка ще съберете бе, хаха!

Уважение!

Като нема паре, има сровоблудство. Е, паре за теа заплате немааа.Неприятно е за всички, но това си е фалит.

Братя Левскари, вече в много медии извън страната се отразява твърдата решителност на привържениците на Левски да не допуснат любимия клуб да фалира! Ако продължаваме така, скоро ще влезем в " Книгата на Гинес ", със събраната финансова помощ за клуба! САМО ЛЕВСКИ

Особено когато Боко и Цвъкьо постоянно тръбят, че са левскари, съм сигурен, че няма да допуснат любимия си клуб да си получи заслуженото.

Отказват се от заплатите си защото те знаят, че пари в клуба няма и така или иначе няма как да си ги вземат.

... голяма драма ...

Чудя се как се чувстват в момента всичките телешки салами, които злорадо мучаха в хор, когато ЦСКА имаше същите финансови проблеми, а! Позорно малката събрана сума с пуснати буквално стотинки и това, че за Колев заплатите им били "дребнотемие", няма да коментирам. Само ще кажа че може и да съм привърженик на по-добрия отбор, обаче да докараш втория най-исторически клуб в България до просешка тояга и да разправяш как размерът на заплатата ти нямал значение, е наглост на Н-та степен, за която искрено съчувствам на геренаджиите, въпреки всичкото малоумно радостно мучене, когато ЦСКА беше заплашена от отнемане на лиценза. "Левски" може и да са говеда, обаче качествен български футбол няма да видим, докато няма поне два читави клуба, които да си правят конкуренция. На терена с техника, а не по залатите на шефовете си.

Ами прав си, но пропускаш важния момент, че докато си ги мерите с Левски друг отбор от Делиормана ви остави да им дишате праха. Да, във вътрешното първенство правят всякакви простотии, купуват, продават, бе каквото си искат, но за това са виновни контролните ни органи, които НИЩО не контролират, НО от друга страна Лудогорец имат много добра база, подход към школата, правилна инвестиционна стратегия и... в крайна сметка това им помага за задоволителни резултати в ЕКТ с оглед ниската ни камбанария. С подобно нещо не могат да се похвалят нито Левски, нито ЦСКА, нито който и да е друг български отбор. Но истината е, че ако с Домуса се случи нещо подобно на Божков, то и така добре организирания Лудогорец ще му се случи същото, което наблюдаваме сега с Левски, само дето те нямат фенове, та няма да съберат и 10,000 лева за отбора... Макар че ситуацията е такава, че феновете не могат да спасят никой отбор - левскарите и 1 милион да съберат, все тая, това е бюджета на Левски за 2 седмици, айде за 1 месец... Реално спасение от феновете е НЕВЪЗМОЖНО...

Опрости на Домусчиев 56млн.за неизпълнение на приватизационния договор на БМФ.Тези пари стигат ли за десетина тренировъчни терена?Отделно 6 млн.държавни за трибуна Моци?Тогава същата тая държава да даде пари на вдички.

Къде съм споменавал Лудогорец? Откъде изобщо го извади Лудогорец?? Ожалих натоящата ситуация на Левски, щото такъв-онакъв, пак все пак е част от футболната история на България и от силни светстни отбори само запалянковците ще имаме полза, а хем съм от по-добрия отбор, ама ти като истинско говедо чул-неразбрал взе обясняваш как еди-кой си отбор ни бил оставил да му дишаме праха... какво можело... какво щяло... как на Лудогорец ако му вземели нещо, щял да стане и той като Левски... Няма нужда да ми се оправдаваш на мен за ситуацията в любимия ти отбор с аргумента, че и на Лудогорец можело да му се случи същото! Разбирам, че боли да се озовете в същото положение като ЦСКА, по времето на което така радостно мучахте, но както казах, аз съжалявам за това, което се случва с Левски, за разлика от "хунтата" ви!

Колега, аз не симпатизирам нито на ЦСКА, нито на Левски, нито на Лудогорец, просто констатирам фактите, че ЦСКА и Левски дижате праха на Лудогорец и затова има обективни причини, които се крият не само в подкупната природа на Домуса, а и на добрата работа в Лудогорец, каквато добра работа не се наблюдава във вашите два "гранда" с ръждясала слава, сори, ама си е точно така. И пак ти казвам, докато си ги мерите с левски, ще сте на това дередже, къде пък видя, че аз съм бил "говедо", какво ме касае мен Левски?! Въобще привиждат ти се някакви неща, момче, иди се прегледай...

Сега да осъдят бат' венци за клевета и да плаща неустойка!!!

Колко клубове в света са били подкрепяни по този начин от фенове, треньори и ръководство? Просто питам, та дано на някой им светне оранжевата лампичка...

Ботев Пд, Локомотив Пд и умрелият клуб бяха в подобно положение, Сами видяхте резултата. Сравнете го с това, което правим ние. Не можете да се мерите с нас, проумейте го веднъж и завинаги.

Е дълга към НАП нали са точно заплатите или по-точно осигуровките към тях?! Високи заплати, високи осигуровки или ако приемем, че осигуровките са до максимума от 3000 лева и едва ли има заплата по-ниска от тази сума, то данъкът общ доход си е върху цялата сума - на 50,000 лв данъка си е 5000 лв и тези задължения към НАП ще ги плащат хората... Т.е. ПАК завоалират истината... Така не се прави, г-н Колев, истината си е истина и няма нужда да я украсявате с лъжливи дантели...

Не говори за настоящите осигуровки, а натрупания дълг в последнтие години. Той е няколко милиона