Коментари - Пеп логично изригна: Доказателства, че календарът във футбола е абсурден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато станат на 35 ще почиват колкото искат

1. Като има европейско няма проблем, като има купа на Африка или копа Америка е проблем.. 2. Защо трябва едни и същи отбори и футболисти да играят във всички турнири? Направиха така че парите да се наливат в няколко отбора, а сега се оплакват че много играели.

У нашето ТКЗС на село търсят работници на 5 дневна работна седмица. Събота и неделя задължително се почива. Дават отпуск в размер на 30 работни дена. Ако не стигнат винаги може да се вземи болничен. Заплащането е добро - самун сирене и 3 филии хляб, а за обяд дават по глава лук. За трудолюбивите дават награда пакет стюарнеса. Всеки недоволен играч или треньор е добре дошъл.

Аре бе, работят по-малко от нормалните хора и на 35-6 (най-късно) се пенсионират. Получават милиони, така че да не се оплакват. Лигави тъпанари гонещи топка. Голям праз.

Хем искат да вземат по 1 милион заплата на месец хем да не се преуморявали.

Правилно! Какво е това безобразие да карат футболистите да работят и в сряда и в събота и то по близо два часа! И то за няма и половин милион евро седмично! Веднъж седмично стига и поне четири месеца почивка лятото.

Съгласен съм, че взимат много пари, но това не значи, че трябва да пукнат за тях. На мен честно казано ми омръзва от постоянни мачове и турнири и спирам да ги гледам. По интересно ми беше, когато от май до септември нямаше мачове и накрая чаках зажаднял да почнат.

Ами да станат лекари, учители, пилоти, преподаватели, капитани на кораби, докери и т. н

Пепи, а на минимална, с почивка, ако остане време... искаш ли:)))???

Ами точно са му казали на Пеп - "За тези пари които получават, трябва да ги играят". Във футбола като цяло се дават ненормално много пари, ама после било - "наведох се да ги взема, и усетих че ги заработвам". Да не е гот, не е лесно, иска много талант, още повече работа и тренировки но наистина за милионите които получават играчите в големите клубове ... нямат много право да се оплакват.

Боли ме дедовия - да почват работа в мината за 500 лева заплата. Никой не ги кара... 180 срещу 2400 минути на седмица - как Ви се струва?

Ето затова в големите отбори имат до към 30 футболисти и то поне 20 които са титуляри, а за по слаби първенства направо звезди. А когато искат да си почиват - като Бербатов - приключват с футбола и се наслаждават на милионите си. Няма да им свършат парите, не бойте се!

Абе аре бе, аз как ходя на работа 5 дена в седмицата.

Ами, ще трябва да продължи шоуто, дааам.. Как се дават заплати по 60-70млн на година само на един играч. Колко съм се чудил какво ли би било ако тези пари се даваха, за да се разработват лекарства за трудно лечими болести, за да се решават екологични проблеми или проблеми на населението в определени райони по света.... И след 15-20 години на заплата милиони евро накрая на към 40 години вече са пенсионери и могат да правят каквото си поискат - ай, моля ви се....

Какво има да жалим хора които за седмица взимат накуп толкова, колкото един обикновен човек ще направи такива пари за цял един живот, като дори няма никакъв шанс да ги види накуп тези пари. И още нещо, тези младежи не са на цял работен ден, да, тренират всеки ден, но това най-вероятно е в рамките на 2-3 часа физическа тренировка след което 2-3 часа разбор и се пребират с луксозните си автомобили в луксозните си имения където имат прекрасни условия за релакс. Ако питате един обикновен бачкатор всеки би предпочел техния живот пред това да бъхти всеки ден по 9-10 часа за пари колкото да не умреш от глад и да те гъбаркат разни комплексирани шефчета.

Така е но питат ли треньорите как се изкарват тия луди пари за играчите им или си мислят,че падат от небето-няма мачове,няма билети и хора,няма пари за играчите...простичко е ако продължава това лудо наддаване за играч мачовете ще се увеличават