17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата са двуяки. Много тенисисти се оплакваха, че с парите, спечелени при отпадане в първи кръг не можели да си покрият разходите. А не може да кажем не отпадайте, защото все някой трябва да отпадне, а друг да победи. Затова организаторите на турнирите увеличиха парите за ранните кръгове и намалиха драстично тези за спечелване на титлата. Това обаче изигра лоша шега и даде криле на такива незаинтересовани, като този. Разбирасе, тук причината може да е и в пандемията и ограничениета. Така, че човекът може да си е прав за себе си. Когато отпаднат ограниченията, публиката се върне и наградните фондове се оправят, може пък да се стегне и да играе по.заинтересовано. Нещо, като Басилашвили, докато им пазеха точките никакъв го нямаше. Много хора казваха, че ако не беше замразена ранглистата, той нямаше да е дори в топ 100, а беше на 42 място. Обаче, точно когато започнаха да им отпадат точки, той взе, че избухна, победи Федерер и спечели титла.

Да продължава в същия дух, така скоро ще изхвърчи от топ 100 и ще дойдат други дето им се играе тенис. Нарича се конкуренция.

Не е ексцентрик, а абсолютен реалист. Вади си хляба и не възприема тениса като надпревара за титли и прекалено много пари. Освен това показва презрение към тези, от които печели парите и се прехранва. Затова им е неприятен.

Ми..човекът си е организирал безкрайна ваканция. Прав е, защо да се напъва?

Беноа Пеи сключи договор с някаква заложна къща от големите. Сега казва на целия свят да залага срещу него.

Още едно доказателство за ненужните много пари, давани в професионалния тенис.