17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подуенските цигани умишлено се самозаразяват, само и само да отложат мача с ЦСКА! Ама, дали ще е сега или по-късно, туй дето ще го ядат , ще си е едно и също!

вечно дерби ? То тия мачове са от 2016 .... колко да е вечно ?

АРМЕЕЦ–МИКРЕ ПАК СЕ ИЗМЪКНАХА МИШОЦИТЕ МРЪСНИ !! ЕДНА ПЕТИЧКА ИМ БЕШЕ ПРИГОТВЕНА....МЕНТЕТО–КЛУБЧЕ И ИЗПЪРДЯНИТЕ МУ ФЕНЧЕТА !! ЗАКРИВАИТЕ ГИ ТЕЗИ И ОБРАТНО КЪМ ЛОВЕЧ !!!

Сините калъфи усетиха,че ще ядат манивелата и нарочно лъжат,да се спасят от позорна загуба !

само за да отложат мача. Иначе ги чакаше загуба с двуцифрен резултат. Това са пъзловците от Уевски

Мълвата гласи, че левскарите нарочно вадят "болни", докато успеят поне малко да заприличат на отбор. Щото кой не ги е хванал, той не ги е обърнал. Ръководството им поне полага усилия да спаси клуба, ама само с дарения не става. Тиквата ни лъже, че фирмите под път и на път - като гъби. Ама де ги наистина и то големи, богати, та да могат да извдят нужните милиони. Другите пък - етрополските ловчанлии, в кучи гъз се навряха, за да не платят откраднатите от държавата данъци. Пък сега се правят на важни, само детоо не могат да се разберат кои са - токлкова многоо ЦСКА-та и Литекси станаха, че самите те се объркват помежду си... ПОосле Дерменджиев и Лечков виновни, слава на Сашо Апашо...

ТОВА ИЗКУСТВЕНО ОТБОРЧЕ ЛИТЕКС–МИКРЕ ЗА КОИ ЛИ ПЪТ ГО СПАСЯВАТ ОТ СИН ПОГРОМ !!! ЕВРОКРЕТЕНА НА ЛИГА ЕВРОПА СЕ ИЗНИЗВА КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ !! ФАЛШИВО ОТБОРЕ СА СИ МИКРЕНСКИТЕ АРМЕИЦИ !!

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране.. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

От Кенефски (Подуене) останаха само гуменките на Джими.. ;)

Щехме да им пръснем шортите.. изпокриха се кат мишки.. ;)

Интересно откъде се пръкна и при това горд.Сигурно си от поделението в Ловеч.Гордейси си с това , че нямате гол в Европа.Важното е , че добихте самочевствие срещу Ботев Ихтиман.Точно , като победата на националите срещу Гибралтар.Всичко е за самочувствие.Дано се разболеете всичките.Иначе сте кунтузени в главите но не от военни действия а от незнание.Глупостта не се лекува.Тя е вечна.

Мишки сте!

Сините май, май мишкуват.

Послеедният мяч между отбора на норада- Левски и отборът на комунистическата власт- ЦСКА се състоя в далечната 1968 г 17 ноември при резултата 7.: 2. След това комунистите изииграхаа поредния си мръсен номер в техен стил Левски към МВР и ДС

Обединението със Спартак София е изцяло в полза на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, защото така прилапва няколко национала от Спартак, докато обединението на ЦСКА със Септември, не му носи никава полза, камо ли национали...

Веднага си личи , че си ченге от ДС.Най много се страхуваха от отбора с най-много привърженици.За парлама се водеха на мачовете цели роти войници за да викат под строи за армейците.Сега няма армия, няма и армейци.Колкото и да слагате минуси резултатите 7 на 2 и 7 на 1 никога няма да пистигнете нещастници.Чакайте за цъфнат люляците в Ловеч.

Тогава да рабирам, че като стар доносник и милилионер с пагон си бил на препълнения и радостен стадион Васил Левски в победните мачове на ЦСКА в Европа

Спокойно,нали Насо е Президент на обора и номерата дето ги врътка са ни ясни. Март месец ще дойде и играли не играли айде в зоните. Смяна на властта, смяна на подпирачката : спорт тото и няма пари. Защо мислите ги назначиха дваминка от говедарника там.

Въпрос към Тиреето -Защо ви е толкова страх да играете срещу титулярите на Левски , а искате юношите мл възраст/ защо титулярите са именно юношите старша възраст/

Нас ни е страх само от Тити че като се разреве пълнят се язовирите а титулярите излизат подмокрени от страх. Много пъти сме Ви реанимирали че да е по интересно пъвенството но вече не сте интересни. Как е там в дъното тъмно и без изход, затънали до шия ама философстват.

В действие.

Алоуууууу,какво вечно дерби бе хора . Седем милиона пъти да го повторите няма да стане истина. Господа списващи спрете да ставате смешни.

Само Локо София! Червените сви е и сините подхуенски селяни да го духат!

СТРАХ В СИНЬО. НАДУШВАТ ГОВЕДАТА 5:0. хехехехе

Старх в " червено": нас ни страх от титулярит на Левские и искаме юношите мл. възраст

Припоците се надяват да бият детската градина .

Сигурно има 1-2 заразени говеда и са дали проба за всички за да избегнат очаквания резил.

Само Лудогорец и Левски имат права.Да не са правили пак шпалир,че са се запазили?

Бяха под карантина?Как са се запазили другите пет?Фалшиви резултати.

Ейййй, всякакви врътки пробва "оБора на народа" да избегне резил, ама рано или късно ще дойде... :)))

Какви мачове по време на пандемия, бе малоумници!!! Затворете всичко!!!

На всички вече е ясно че резултатите са фалшифицирани за да не изиграе Левски този мач.Но каквото им е писано пак ще стане.

Какво вечно дерби с литекс, бе духачи ?!

Ако е истина - пожелавам на всички да оздравеят. Ако тези нови 5 са добавени по ченгесарско-доноснически, само и само да отложат мача на Евроидиотите -не съм съгласен с такива врътки като се използва здравето.

Млъквай бе припок, лишен от всякакво чувство за достойнтво и клубна принадлежност да подклепящ този който унищожи твоя отбор

Тресе ги страх сините мижитурки

И да играят 0 все тази.

Алоооооо,я стига.На Чорбата не отложиха мача за Уефата с локото ,а сега ново 5.Мач и ако ще и с резервите.

да не излагат така сините - сега цялата зеня да им се смее - мега излагане