17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Величков, предателите никой не ги обича! Предал веднъж, предава втори път!

Родоотстъпниците никой не ги обича! Предател веднъж,предател завинаги.Такъв ще си останеш Мите в историята на бг Футбола.

Ха ха ха!На ви сега "четвъртите в Света",бре!На ви "този невероятен Боби Михайлов"-ха ха ха!Иначе е красиво,че точно тези мошеници и футболни случайници стигнаха до 1/2 финалите през 1994г.(с решителна съдийска подкрепа и брутален късмет!),та да могат после да унищожат до корен остатъците от БГ футбола!Има СПРАВЕДЛИВОСТ и Господ вече 30 години си прибира вересиите от "Парк де пренс" и от Световното през 1994г.Красиво е!!!

С късмет ....със сигурност,то колкото и да си добър като нямаш късмет ! ....Ама да ми пишеш че съдиите са ги подпирали......малка незначителна България дето не я знаят къде е на картата да я подпира някой.......простотии пишеш !

Ха ха ха!Дива подпирачка бяха двете дузпи за брутални симулации на Наса Гъзо в началото на мача срещу Гърция,бре!А срещу Германия костариканския съдия непризна чист гол на Фьолер при 1:0 за немците и свири симулация на цигането от с.Ясно поле за фаула при който калиткарите изравниха,бре!А пък съдията Киню свири за брутална симулация на същия Насо Гъзо дузпа срещу Италия при положение,че Палиука му влезе с крака а не с ръце!!!Но е красиво това което последва следващите 30 години!Наздраве,Боби-ха ха ха!!!!!!!!!

Пийни нещо Може пък да не ти се толкова тежук живота ..

До некакъв жалкар с "ясновидски" способности,бре!Първо -"овчи" ще викаш на тейко ти,бре!Второ-няма кЪк да ми е теЖук живота щото последните 60+ години не съм бачкал нищо,че да има причина живота да ми бъде теЖук!Иначе гледам футбол коментирам факти!Красиво е,че Господ си събира вересиите и не се знае още колко дълго ще го прави!Ха ха ха!пп-Аман от неграмотници дето не знаят къде се намират,бре!

мито белото доказан тъпак и дебил майка герберастка мърша дъщери от друг но и те курви.

Она макя му немаше ли на гАЗерете тауирана пеперудка?

мито няма и 8 клас завършен проба като частен ученик ама тъп мамата му къде ли не даде г@з.. има герберутка на газа.

Този е Юда. Беше на хранилка при голямата Перука, а след това го предаде.... Какво да очакваш от такъв миндил, след като е завършил Бургаски Свободен Университет!!!!!!