17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да имаш ПАРИ, РАБОТА, БИЗНЕС, за да НЕ се заразяваш с ВИРУСИ, трябва на 4 април да биеш шута на Боклук Борисов да бяга към Африка, ЗАЕДНО с мaймуните, арабите и китайците, които е домъкнал. Боклук Б.Б КРАДЕ пари от нашите данъци, а прави спортни състезания, на които ВМЕСТО да определи най- бързите и силни българи и да ги ВКЛЮЧАТ в Националните отбори на БЪлгария, Боклук Б.Б дава пари на маймуните.. Б.Б пуска араби и китайци да ОТКРАДНАТ Бизнеса и Работата на българите.. Бий му шута !!

А Барби - ни лук ял, ни... седи и гледа - накъде ще се наклонят везните, !.. Няма ли доблест, та да каже, ами се крие зад разни посер..., пардон - преводачи !??

Дай боже такива хора да се заемат с футбола. Гледах пресконференцията. Какво говорите и плюете. Четете първо и тогава коментирайте. Венци и Емо Костадинов, който не може да чете ли искате, или Бобоби Ментето да се върне ? Айде испех на имтилигентните хора, които занят какво правят.

Kenn1111

Този от кога взе и от футбол да разбира!за Бербатов да млад е но е амбициозен и стига да не му се пречи мисля че ще постигне правилни неща.Но да стои далеч от този ОМВ бивш ли настоящ тарикат.

Ако Тиквата и КраДлев не са на власт тогава (дай боже) какъв е проблема да стане президент Михайлов, ако го изберат. Него го е страх от Тиквата и Крадлев сега, ама тогава не се знае.

рано му е на Бербатов за такъв пост. Има още много хляб да изяде.

Сигурно Бербатов е видял коментарите за себе си, и сега ще се скрие зад Величков. Бербатов има хубав костюм и добър фотограф, хубаво позира, но не мисля, че това е достатъчно да си шеф. Крадлев иска да се намести във футболния съюз, сегашните ръководители не ги понасям, ама при идеята за крадлев, предпочитам сегашните. Бербатов, съсредоточи се върху помощник треньорството е Етър и си прави коментари във фейсбоок-а. Все накой журналист ще ги прочете.

що бе, какъв е проблема? ако клубовете си го искат Б. Михайлов - да си става президент.

Корумпирано човече и сметкаджия. Справка ОМВ от където го изгониха за далавери.

Този не е ли мъжа на Вики от Мастило .. Беше шеф на ОМВ. Къде се бута за шеф на футбола, че чак и заедно с Бербатов . Като двуглавата ламя Спаска .;))

Ще сте двойка клоуни в цирка БФС

Тъпак

Още по-голям тъпак.