17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То все отнякъде се започва. Стоичков как го гледаха. Ще гледат като телета но си мисля че все нещо ще прихванат и дано за добро.

Прости са българите и ще са винаги зле заедно в Територията си. Като са телета така ще гледат. Бате Гойко ще им е треньор и от него ще се учат. Тъпаци.

Те - като телета, а едни други - като говеда...

Пиер чакаше да дойде топката на гюме...за да я ритне...Съвсем различен играч от Бербатов!

Голмайстор от класа, де да имахме сега поне един като него. Правеше вратарите разногледи, стреляше от далече, фаловете му бяха 50% гол. Разплака мамата на Левски, дюдюкаха по него, викаха му каруца, а той се ядоса и набучи гол из невиделицата.

Имаше бомбен шут, без никаква парабола, но само с това си остана като футболист, а да и с трите "обувки" на УЕФА: златна, сребърна и бронзова ...

Жалко за ЦСКА. Бербо е фигура от голям мащаб, но те си търсят тъпаци да ръководят отбора. За последните години няма и един свестен треньор. Само имена изпразнени от съдържание, а този чукундур сега ще ги съсипе тотално. Футбола не е само ритни топка , а и интелект, а там чичковото го няма никакъв.

Жеков най-добре знае атмосферата в клуба. Бербатов е фин човек, защо да го мъчат в тази чалгаджийница от тарамбуки и неколцина българи. Пенев е като Борисов, аз съм прост и вие сте прости, значи може да се разбираме. Ако се мисли за бъдещето на футбола у нас, нека Стоичков и Бербатов да се заемат с юношите и детските школи. Със случайни легионери най-много да се изкара някой лев от алъш-вериша.

Ми то като гледам в новия Ловеч само телета ритат напътствани от говеда като Жеков

Добре, че не съм от тези дето визира, ще се обидя. Може ли така да унижава другите? Явно е човек с голяма култура и възпитание. Ще го гелдат като телета, един вид са тъпаци.

Който е теле, гледа като теле ...

Аз лично считам че Бербо няма качества и характер да работи с хора.

Бербо ще се откроява от циганетата в обора най вече по цвят

Телетата акъл не щат.Вреден е за стадото.

Най-голямото теле ще бъде "чичовото" щото е толкова простовато горкото, но и с много навирен нос - хахаха

Барби е селфи парче, ама от телешкият изказ на Жеков става ясно, че този индивид не мисли за развитие и си е останал в соца.

В истинското ще ходя, не в Литекс.

Те не са достойни Бербатов да ги тренира... Ами да тренира Меси тогава Тва Жеката и то изпростяло

Да идва, където е пенев командва пенев

Ако Бербатов иска да помогне на бившия си отбор може наистина да увлече футболистите и да предаде не само знания, но и импулс. Но аз си мисля, че той гледа само себе си и ако се договорят ще се дързи като принцеса, но всъщност не вяврам Любо Пенев да го допусне. Самият Пенев възприема себе си за величие и едва ли ще се съгласи да го дели с някого. Така, че това ще останат само спекулации. Освен да играе два три мача и ако ЦСКА станат шампион Бербатов да приключи кариерата си в ЦСКА, но това вече не е същото, а е само сделка за пенсионирането.

ще станат шампиони ама друг път отборчето от микре ловешко

Може да им помогне да влезнат в първа лига.

Той в националния не игра,щото няма пари-в Литекс щял да се връща.

А Динамовци ше го гледат като гуведа