Пил ли е починалият боксьор виагра и как се стигна до размяната на самоличността

Министър, роднини, мениджър и боксови шефове разплитат смъртта на Борис Станчов-Боби Джи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не е играл за пари ,защо губи мачовете ?

Тоя министър не го знам колко разбира от младеж и спорт,но да прави смесени дружества и да апортира стотици декари в борисовата градина го бива

Чул е некъде, че праат схеми некои, и е решил да си създаде и той... ама от схема е станало на филм...

Умрело момчето, ко да се прави. Ако се боксираше от собствено име-тива шеше ли да му помогне да оцелее? Тъесе шо е умтел, там е същината на въпроса. Имал сестра. Това има ли общо, няма ли... приятелка има ли, доволна ли е била ?!

Момче,добре ли ти е?

или много изпаднал да отидеш да ти съсипят мозъка, това не е спорт , а кланица!

Какъвто ни е бокса , такива са ни и държавните и общински поръчки. По документи всичко е изрядно, но дефакто всички са затънали в корупция.

10г.тази държавица стигна дъното във всяко отношение.Няма такаво държава.

Случаят е интересен и от друг аспект: Всички изявени и регистрирани за участия спортисти, подлежат на допинг-контрол. По всяко време може да бъдат намерени от контролни агенти и са длъжни да дадат допинг-тест. А така в тази ситуация-проверяват Исус, но се боксира Борис, хитро а?

И като си помисли човек имаме и министър на спорта и младежта.какв о безхаберие е навсякъде.Какво падение.Състезател със фалшива самоличност и никога непрегледан от лекар ,а има и треньор.

100% съм сигурен, че всички замесени са били наясно че този се "състезава" под чуждо име. Най-вероятно е имал травма , заради която не са му дали разрешително на неговото име. Сигурен съм и, че е ползвал наркотици

Какъв бокс имахме, сега какъв цирк....Вземал пари да пада под чужда самоличност. Ако се поразрови, имам чувството, че ще излезе страшен сеир. Единият избягал, другият не знаел, третият не отговарял. Държавата изобщо нехае...Федерация очевидно няма....Поредният заметен под килима проблем, дето като го боцнеш и се взривява и омазва всичко....

Абе, как така никои нищо не знае - нито майката, нито бащата, нито треньора, нито братовчеда.... глупости.

Този случай е отражение на цялата ни българска действителност-фалшификация, наглост,лъжи и стремеж за пари... Каква държава и народ бяхме и в какво се превърнахме, жалко, много жалко...

Бил съм се бил напил и съм се бил бил.

И съм бил забравил

На строежа има работа за хиляди хора, обаче няма кандидати! Предпочитат да ги бият няколко рунда и да си вземат една месечна заплата, отколкото да работят по 8 часа на ден.

Кубрат Пулевизъм в действие.

Жалко за момчето,че е млад човек все пак,но неговото наказание е най-тежко.Наказание трябва да има за този Исус Величков и още по-тежко наказание за този треньор ли е ..мениджър ли е...който сега се прави на света вода ненапита.Всичко е знаел и то съвсем съзнателно..дори според мен той е инициатора за цялата тази схема,защото тези права да се боксираш не се раздават на женския пазар..трябва ти човек от "кухнята".Освен това заявките и регистрациите за участие в мачове,дори и да са нелегални .. кой ги прави???Мениджъра разбира се.Но за него сега важи приказката:Хитрата сврака пропада с двата крака! Тези момчета от този етнос са недостатъчно образовани и лесно манипулируеми за да асимилират какво значи размяна на самоличност и какви последствия може да има този факт.

Играят, за да падат.... Това стига. От инфаркт се умира до 2-3 минути. Трябва, обаче да се прогледне какво се крие в професионалния спорт?

В много хапове се крие. Само дето хамериканците го правят с куп доктори а при нас е вземи тези хапове тука, ще станеш корав и няма мисъл и контрол над страничните ефекти.

Не се прави експертиза, за да не намерят многото химия в кръвта му. А с албанската мафия шега не бива. Но си мисля, че все пак става дума за презобяне.

този прилиа на циганин ???

Не само ПРИЛИЧА.Е !!!

Е, и?

Простащината и циганията е завладяла България. Пълно бездържавие - пълно с цигани, управлявано от малоумници.

Luna0102

Бащата със сако, майката с анцуг. А и тази виагра, той отишъл да се боксира или да ...бе?! Другото нещо как треньора ми който ме тренира, няма да знае че не се казвам така както са подадени документите, като до вчера съм се казвал с друго име?! Това стана направо като филм на Тарантино.

Само Полицай по Закон може да ти изисква лична карта. Човекът е треньор-спортист - той не е Полицай.

Luna0102

Съседите ти със сигурност не са ти виждали личната карта, но въпреки това знаят как се казваш, как утре ако им покажеш документ с друго име няма да те питат що лъжеш, а и не е вярно, че само полицаи имат право да ти искат лична карта. Каквито и договори да сключваш трябва да я показваш, щото можеш да сключиш от името на някой друг или от името на човек, който изобщо не съществува.

Виаграта не се хваща от тестовете за стимуланти, за това я гълтат като бомбонки. Явно не е уцелил дозата.

Luna0102

Какъв стимулант може да е за да се биеш?! На мен тази част от анатомията ми липсва, но въпреки това смятам, че ако си го натопорчил последното нещо което ще ти се ще да правиш е да подскачаш на ринга и да налагаш някой.

Кой контролира носенето на личната карта?Този всъщност е виновният!Сега вече Исус трябва да влезе в затвора за рецидив - движение в България без лична карта - година и половина, съгласно направени самопризнания пред средтвата за масова информация.Ало ПРОКУРАТУРА, МВР!!!!

Министри, мениджъри и боксови шефове веднага да си подават оставките! Мошеници жалки и нагли!

лекарите започнаха да пишат дори по вестниците за инфаркта и това, че сърцето е мускул който трябва да се тренира със ситемен спорт и туризъм. Момчето не е имало необходимия тренинг на сърцето и си е отишло от натоварванеto по време на мача. За това никой не е виновен, че дори обща култура няма. На тази възраст се правят на мъже и е решил, че като натрупа малко по пицепсите е майк тайсън...Скрил е от техните, че иска да припечели някой лев на черно, еми....от глупост си е умрял, бог да го прости, no както много други на неговата възраст.

В страната на ДАЛАВЕРКИТЕ рано или късно всеки си отива от далаверката.

Пак да кажа - циганска работа. Черно тото, залагания, забрани, да мине тънко, да стане богат за нула време, и тем подобни глупости. Е, съдбата си знае работата. Родителите им били набожни - ама не сте си възпитали децата на добродетели, нали>?

Бокса като някои други извратени псевдо спортове просто трябва да бъде забранен със закон. Друг е въпроса за малоумниците които се боксират по собствено желание и после олеле!

От цялото това изписано отгоре не разбрах, пил ли е виагра, или не? А точно затова отворих страницата. Много жълт приом, нарича се кликбайт.

Редовен номер на тия от ма'алата.

Ако този на снимката е боксьор аз съм капитан Немо . Това нещо на снимката прилича на гладен сомалиец , вижте му яките крачета ...ми той не знам как стой на тях камо ли да се бие на ринга ….освен с някакви гладни сомалийци като него ...и то не е доказано .

Сомалиец се прибира в малките часове. Жена му: Я ми дъхни! След това: ПАК СИ ЯЛ!!!!