17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шие е една от най-силните в света, нищо че в момента е 68-ма. Беше две години 24-та, печелила е много турнири. Няма нищо изненадващо, че победи Цвети. Но Цвети игра страхотно

Неприятното винаги е "изненадващо", хубавото го очакваме.

През цялото време азиатката доминираше. Мача не беше нещо особено. През вторият гейм нямаше завръзка азиатката разби Цветана. Пиронкова беше разсеяна и обезверена.

писахте,че жребия и е много тежък, а днес ...неочаквана загуба... журналя!!!

EMES

Жалко, до тук беше!

Е как така 125-тата играе срещу 68-та и ще я сочат за фаворит! Няма логика!

нормално който не играе не пада като нас драскачите укпех на Цвети и эдраве

Спортът не е аритметика.

Може и да са си стиснали ръцете за определена сума. Има някаква логика.

Нищо, и това до тук не е малко. От кога пък започнаха някои да са така взискателни и вдигнаха летвата? Да не би да сте й създали условия, школа, традиции, жената сама успя да пробие до върховете от една световно неизвестна страна без ничия подкрепа и сега само това чакаха, пак започнаха 4наше момиче" и подобните си нагли глупости! Не е машина, не може вечно да бие за ваш хатър. По-добре си гледайте ежедневните ремонти и внимавайте да не си посините палеца с чука....

когато си направила свирки на цялото нове холдинг и ти дадат незаслужено "спортист на годината" а си 156 в света и с един 1/4 финал в кариерата бързо се осираш. Върни наградата ! има световна 6 кратна шампионка и медалисти така преди време един мисир каза един 8 финал на гришУ бил повеч от световна титла в друг спорт...

лонгур тя си играе и печели за себе си на тая и на кауна държавата нарина много пари които биха стигнали за над 20 други спортисти. тая е некадърна .

в кариерата си има няколко 1/4 финала и един полуфинал на Уимбълдън, ама пуст булгаро-идиотизъм....

айде ти да родиш и след това да стигнеш четвъртфинал на US опън, a? да ни докажеш, че е лесно и всеки го може!

Малее, колко си тъп?!?

Незнам защо е винаги тази пушилка около Пиронкова и Гришо ? И двамата състезатели са с добри възможности, но не блестят с кой знае каква игра. Успехите им са при добро стечение на обстоятелства и това е повече от ясно. Трябва да им се радваме, че въобще имаме подобни тенисисти, а не да очакваме чудеса.

НЕ ЗНАЯ РЯЗАНА КАРАБИНА ЛИ СИ НО СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМПЛЕКСАР И ТАКЪВ ЩЕ СИ УМРЕШ

Ох цицунки... бати да ги цунка....

Защото българетата сме дълбоки комплексари и само търсим нещо малко поне да си избием комплексите. Той и бай Ганю викал булгааар, булгааааааар....

Като ги гледам нашите играчи победите им са по скоро случайни, а не в резултата на професионализъм

комплексари сте. За щастие сте една шепа лесбийки и педали, и ви е яд, че хетеро- могат не по-зле.

ма не гледай уя си, там може и да видиш само случайни победи...

до Ахмет. да не си сипал нещо, че и гледаш в чинията?

В началото беше 3 годишен, събиран адреналин и го показа в първите си игри по най-успешния начин, но ние ПРИВИКНАХМЕ КЪМ КАТЕГОРИЧНИТЕ Й ПОБЕДИ И СЕГА ТРУДНО ПРЕГЛЪЩАМЕ ПОРАЖЕНИЯТА Й. Няма как- ще трябва да свикнем и с факта, че в най-добрите си години, преди да стане майка и да се омъжи ТЯ беше някъде около 50-то място. Наш Гринго е вече и той на приливи и отливи от край време , въпреки, че беше 3-ти в света...Днес е бил, но утре... дано отново се представи добре !!

Тайванката е много нестандартен и хитър играч. Вижте някое нейно видео. Пиронкова не беше подготвена за такъв противник. Остави се да и отнеме силата с дълги и неудобни топки. Бих казал треньорска грешка.

Цветито- Пиронкова,най - добрата спортистка на България??? Елиминирана от ТАЙВАНКА!!! Ха ха ха Хи хи хи!!

Що се хилиш бе, напушен педал? Ти какво си постигнал, освен да си осираш гащите и да чакаш майка ти да те оперен и да ти даде 5 лв за долно пробна дрога.

To Tzvetito mai samo za mandrasane stava.