17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващият мач ще е Красавицата и Звяра! Успех, красавице!

Браво мило българско момиче! Успехи и занапред!

не вървят нещата у нас!!! Защото има помияри, защото има злобари, защото няма родолюбци, защото няма радост от успехите на другия... Абе, мушмороци, как поне малко българска гордост не може да покажете!!! Цвети снощи ни даде толкова щастие на фона на помията и омразата, която блика от площади, метежи и вдигнати юмруци... И защо тези лумпени там, защо и онзи фатмак не излязат с възторжени думи за успехите на това истинско българско момиче... Пфууу...колко кал и низост има в разделената ни нация... Браво, Цвети, ти си светъл лъч в днешното мракобесие у нас!!! Успех и срещу Серина!

Браво Цвети! Благодарим ти за хубавите емоции! Пожелаваме ти късмет и при следващия сблъсък!

Българите са си страшни селяндури, не била виждала сина си две седмици, направила го за да се гордее с нея! Абе селско девойче, това ти е работата ма! Ама поне веднъж на 5 години стигаш изобщо до някъде, та затова се забави. Къде сте чули професионални играчи да се оплакват за глупости, ами ходи да миеш тиганите вкъщи за да се гледате с детето като толкова си се загрижила. Ай сиктир

“Българите са си страшни селяндури...” Като гледам каква върховна глупост си плювнал тук, очевидно съдиш по себе си.

Ако беше загубила коментарите щяха да са 300 +

Браво, Цвети!!! Можеш да биеш Серина, трябва само да се помъчиш да и вземеш два поредни сета, защото тя е издръжлива и стигне ли се до трети ... А колко е издръжлива - обърни се за съвет към Гришо . :)

На какво е способна една БГ мама? Браво Цвети! Успех!

Мило момиче, знаем как се чувства една майка далеч от детето си. И дано това да ти даде още сили да победиш тази Серена, която просто трябва да си мери силите с мъжете. Твърде далече е от красотата на нежния женски тенис.Цвети,обичаме те. Успех!

Тая вече съвсем пресоли манджата. Да се благодари на късмета си, защото с общи спечели с клизма

Браво, момиче! Успех !

Всеки който не е живял или дори бил в Америка не може да приеме размерите на Серина Уилиамс като нормални! В интерес на истината ТЯ дори не е толкова голяма! Има ГМО негърки дето я превъзхождат в пъти повече! Американските негри са най физически превъзходните индивиди който ходят по тази планета! Това е факт,за който никой не говори,но повечето го знаят! Аз им викам ГМО негри,защото просто сякаш за инжинирани да бъдат толкова огромно физически! Иначе сивото вещество ,винаги е в дефицит при тях!

Те не тренират нали, родени са нацепени.... каква е тая тъпотия където пишеш бе малчо...

Абе олигофрен ,явно не си разбрал какво съм написал и ся кво,да ти го дробя на попара ли,а олиго такъв?!? Едно е да се родиш рахит - какъвто да речем си ти... - друго е да се родиш американски негър ,който има физическата мускулатура на 27год ,когароне още на 18год!! Разбра ли го ,рахит??! Ако не си ще се опитам да ти го притъпя още повече!!

Синът ти е на 2 годинки, няма как да е горд с някого. Хайде да не преувеличаваме.

Дано има шанс,срещу този мъж..съжалявям но това не е жена

Бе и мъж не е... Май и в истамбулската конвенция не е описано...

Това не е и мъж, а кентавър. Страхотна Пиронкова, и като хубава жена. Едва ли има мъж, който да не иска да я погали по сладките цоци.

Дойде часът и за Серена Горилата . Няма да й помогнат нито допинга , нито съдията

Сладкаааа! Ама нищо няма да му стане на детето, ако не те види още една седмица! Дай Боже да те гледа следващите дни само по телевизията, страхотна си!!!! Пък после си го гушкай на воля, до следващия турнир! Честито завръщане и все така хладнокръвно в мачовете, емоционално в интервютата след тях! Успех!