17-11-2017 20-11-2018

Коментари

777Gold

Кой те бръсне за слива пък тебе педал

Пулю след последния бой който отнесе вече напълно е превъртял. Не се ли е гледал на запис какъв цирк спретна с Джошуа.

Хахаха.Гледайте мача преди време Джошуа Уайт.Мача на века.Кубрат е на много по ниско ниво.Ще стане за смях.Кубрат няма реална самооценка на какво ниво е.До сега му се падаха без Кличко И Джошуа само аутсайдери.Богдан дину румънеца за малко не го би. Кубрат свърши вече с бокса а не може един профисионалист да не може да хване крушетата на Джошуа.Няма никаква защита.Вижте Уайт каква защита има неоробиваем е

Прочети какво пише в статията -чисора и фюри, тия не са от най-случайните. Фюри вероятно е бъдещ претендент, макар без големи шансове за титла, а чисора е си е топ боксьор. Този е победим, ама вече възрастта може и да е проблем за кубрат, гони 40.

След мача с Джошуа където Кубрат имаше роля ала Чарли Чаплин на ринга си помислих, че ще се засрами . Ще спре да говори глупости и иако иска да продължи с бокса да си изгради стратегия и тактика, НО явно съм се излъгал.

Някои хора тука явно са незапознати и говорят наизуст. Уайт е много силен и корав боксьор. Не е поредния чувал с картофи, каквито редовно си избираше досега Пулев. Уайт е от най-истинските боксьори в тежката категория, в топ 5. Преди време Джошуа го победи много трудно. Та Уайт, ако подходи сериозно ще помете нашия точно, както и Джошуа го преби. Нашият да спре със заплахите и смехотворните си закани, че става за резил и не срами само себе си, а и родината си - България.

Точно там му е мястото на нашия, между тулупи и пенсионери.

хахахаахах

YCBM

Пульо малко ли го биха, че още иска?! Да не си е намерил някой дядо да скача около него и да се прави на боксер за пред коврата си.

Айдеее, отново ще берем як срам. Първо Пулю ще прави ежня преди мача, ще има репчене в стил Селска батка. Накрая Дилиан Уайт ще го напердаши и съответно пак ще се оправдаем, че Пулю е повторил Ковид-19 и затова е загубил. Пулю бе, закачай ръкавиците на стената, трябва да знаеш кога да се откажеш!

Не е ли време да престане да се прави на голям боксьор! След Мача с Джошуа като помислим как бягаше от него!Направо срамота!

Като гледам изказванията по долу и се убеждавам защо държавата ни е на това ниво, по злобни и прости хора не съм виждал, никъде по света няма да видите някой да плюе сънародника си... И мен ме е срам от мишки и олигофрени като вас, но какво да се прави...

Истината е една и е без значение дали си ми сънародник или приятел Пулев говори само глупости и се излага включително и България вместо да се хване и да работи на ринга с тактика и умения, а не да бяга по ринга. Какво като ми е сънародник...

Тоя не окачи ли ръкавиците на пирона?!? Още колко ще ни мъчи да го слушаме, гледаме и коментираме и ще ни срами по света. Айде моля ви се , давайте му пенсията и стига вече !

Монголецът ще прави бенефис?

Страхливецът Пулев щял да затваря устата на Дилън Уайт... Като нищо може и да го направи - човек остава безмълвен, като го види да се крие по ъглите на ринга, все едно е прасе в селски двор... Жалък нещастник!!

Мани,мани,по уста не знам дали някой може да те бие !

мене ме хвана срам когато пулев започна да се крие в ъгала незнаеики къде е бияча

Варела пулев

Пулев да вземе да се качи на Петрохан, че имат нужда от снегорини. Хем ще ги разнообразява с лакърдии...

А понеже устата на Пулев е малка. Уаит от това, което съм гледал е поне 5 пъти по-добър от Пулев.

Харесвах Кубрат, но след онези спринтове в третия рунд срещу Джошуа, с гръб, като му чуя името, и ме хваща срам! Все сме гледали бокс и нокаути, ама такова падение, да бягаш от съперника не сме виждали. Голям срам. По добре да не го споменавате вече!

Много е прост кОврата. И страхлив!

Пулев не мисли ли че му е време да мисли за пенсия?

Как да мисли като няма с какво да извършва мисловна деѝност.

Клоуна пак щял да се бие

Абе тоя Белия е много млад - да търси някой 65+, та да имаме победа

Айде пак ли с тоя Пулев...И кво...сега пка ще говори и ще говори и ще говори...после пак ще си върви на 4 крака на ринга после пак ще говори....и така...СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СИ ТИ ПУЛЕЕЕВ

Нещо няма интерес към неговите двубои! Пълна скука! С Джошуа успя да си уреди мач, и пак интереса беше много вял! Съмнявам се и Уайт да си губи времето с него! Няма пара в тази оферта!!!

Пулев, имам чувството че пак ще си сибираш зъбите по ринга

Правилно чувстваш. И аз не го чувствам нещо Пулев

Да, да, тъпото Пулев чувствал, че щял да затвори нечия уста. Досега много ефектно един украинец и един потомствен англичанин затвориха неговата - първият с нокдаун, а вторият направо го приспа от бой!

Преди мача с Джошуа, говореше навсякъде "Готов съм", пред англиѝската преса два пъти каза "I am ready". След загубата, в едно българско интервю каза "Не бях достачъно добре подготвен". Този селски бабаит освен че няма нищо в тъпата тиква, дори не помни какво е казал преди два дни. Пълен ахмак. По време на двубоя се държа като балканска маѝмуна.

Пульо Хвалипръцков пак се опитва да ни разсмее.

ТОЗИ ЩЕ ГО ПОБЕДИ И НЯМА ДА БЯГА !! АКО СЛУЧАЙНО ЗАГУБИ–––БИЛ Е БОЛЕН !!!

Дилиън Уайт е много силен боксьор и е много корав. Нищо общо с Дерек Чисора и Хюи Фюри. При него проблема е физическата кондиция в определени периоди. Ако е в оптимална форма Пулев няма никакви шансове както и да се подготви за мача.