17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така са го хванали? Някой се е издънил здравата. Нещо ми малее това наказание, сигурно свършва точно ореди някое голямо първенство, ще има време да се подготви добре.

А медалите ,кога ще ги върне.Само руснацте вземали допинг ,а? А тия "супер" американци лягат и стават с него ,но много рядко ги "хващат".Какво ли не е отчел този,че са го надупили.А какво ли ще стане след време ,като се разбере как е "зобил: Фелпс и други като него от уса.

Баси тъпите русофили в този форум. Дори не си струва човек да им отговаря.

Значи какво се изяснява - че руснаците взимат допинг и ги отстраняват завинаги от спорта, а американците не взимат допинг, а само някакви безобидни "инфузионни разтвори" и затова само им правят забележка.

Реално всички американски спортисти яко зобят, но имат огромно лоби от компаниите които наливат пари в спорта на което съответно са рекламни лица. Но това е типично по американски лицемерие и наглост. Нека да не забравяме как чистатка "без да иска" обърна всичките проби за допинг на американските спортисти за последните години.

Чистачка де...

А ще връща ли медалите?

И сега на всички състезания американците без знаме, химн и под флага на международната федерация по плуване! Щом това е редът за наказание на допингираните - да е за всички еднакъв!!!!

Лелееее, колко не сме изненадани??? А от fancy bears научихме, че организмът на Фелпс е бил кати хим. склад... Ето как се печелят медалите! :)

Оказа че, че "легендарният Майкъл Фелпс" се е блъскал с допинг, който е бил забранен за коне, но не за хора... Допингът за коне защо не е забранен за "легендарни американски допингирани коне" като Майкъл Фелпс?

Всякак поливаше с кал руските спортисти, демек те са били такива и онакива, а самият той през цялата си кариера зоби, щото се прави на болен от психическа хиперактивност и дефицит на внимание. А ся, що не бият камбаните във всеки един вестник и по телевизиите, че това е държавната политика в САЩ - да са изключителна нация?! Де ге

Американците си ги ловят в САЩ, не като руснаците, да ги тъпчат под команда от Путин!

Тръмп сега вече почнал да ги хваща, защото при Обаме почти всички от олимпийския им отбор редовно са си забили, че уж са много болни, но не са параолимпийци, никой не вдява защо ли?

Абе знаех си аз че дори допинга си го вземат демократично хамериканците....не са като руснаците

"Американците си ги ловят в САЩ", викаш. Ами тебе как тогава си те "хванаха" в България американците да лаеш по форумите бе, образ?

дърти комуноидни смърдалници,добре,че ви дадоха по една клавиатура да храчите тук