Коментари - Плувната федерация изхвърли Антъни Иванов за 3 години заради медийните му изяви | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление лично аз виждам само едно нещо. Ще мигрира в друга федерация поради един факт от многото. Ако не се състезаваш половин година, практически е почти невъзможно да продължиш със същото темпо и високи успехи. Тогава всичко се свежда до спортен дух и състояние на 3 годишното по-амортизирано и старо тяло. Съжалявам за късогледството, сякаш в последните 10г, полудяхме, издивяхме и оскотяхме на тази територия!

Е това не се ли решава в съда.Това ми прилича на руски маниер,цензура.

Еми сега старите ще продължат да крадат както обикновено а той после ще смени държавата

Може и медали да поспечелят малко за България...

Какъв престиж е уронил, какъв престиж има нашата федерация. Та ния два читави басейна на кръст нямаме те за престиж ми говорят!

Какъв авторитет бе България отдавна загуби своя авторитет сега са на мода продажниците и политиците бизнесмени.

И лаладжиите като тоя.

Антъни, Поразяващата Уста. Виновни са му Федерацията, Колегите,Допинга.... Всички вземат допинг,от онзи,който още не е обявен за такъв...

плувА, плувА...па се насра. И то насред басейна...

Абе какви чиновници какви федерации са му виновни на този лепила, бе. Неговата работа е да тренира и да плува, като не може без да диша лепило и цялата вселена му е виновна. Аре да заминава у лево и ме боли Фаро за него, мършляк

Без чак такива обидни квалификации и лепила. Просто Антъни не е достоен човек.

А като не е лепилар какъв е тогава - ПЛУВЕЦ ли?

"спиране на състезателните права на състезателя" това е най мръсното .. има съд съдете го за клевета за обида ... ако изобщо има основание ... не спирайте на момчета правото на труд.

Той сам си спря всичко.

Момчето получи шанс от некадърната федерация да се състезава под чужд флаг. И ще го уважават заради способностите му, и трудът му ще бъде добре заплатен. А както е прието в България талантите се гонят в чужбина от некадърните чиновници във федерациите.

Кой ще го вземе след 2г… той и сега не може да плува на високо ниво

Талантът му стига само за републиканско, за нищо повече!

Никоя държава не го иска. Какви успехи има, освен финал преди няколко години. 3 пъти не се явява на допинг проверки и следва 2 годишна забрана. Грозно от негова страна е да плюе Мицин. Завистник и непочтен. Федерацията просто трябваше да го игнорира и да тне е се занимава с него. Друг въпрос е, че всички бг федерации са като доживотни. Веднъж намърдали се ръководители смучат държавни пари. Трябва да се въведе мандатност - не повече от 2 мандата.

малий как ще ги изплющи в съда ... етичнен кодекс имали написали си и забранявал свободата на словото ... нямате ли договор с тоя етичен кодекс ще се смее много съдията ... момчето има право да се защитава и понеже знам каква е мафията и как се делкат паричките от най големите некадърници му влизам в положението ... дано и съдията и международните арбитри да го направят ... успех

Явно не си в час. Тоя калъф с действията и постъпките си е аут отвсякъде.

ама много съм в час ... всеки има право да говори каквото си иска .. има наказателен кодекс за обида и клевета ... федерациите не могат така да си позволяват без съд да спират права.

Ок, Иванов и ти сте в един час. Крив ви път.

Могат. Я питай уефа фифа мок..... Федерацията не е пред блока. След толкова простотии, които наговори се чудя как зскъсняха толкова.

Този е отплувал ...

Антъни да емигрира, такава корумпирана държава и федерация не го заслужават.... Погледнете само колко разрушени басейна има в България и ще ви стане ясно че на бюрократите ама хич не им пука за спорта

Ми да се маха тая мърша бе, и без това се хвалеше колко изкарвал. Айде марш и да не сме чували за такива като теб повече.

Съгласен съм, че в България, доста хора не са си на мястото по федерациите. За съжаление така е по цял свят. Не може обаче, да плюеш съотборник по този начин. Спортовете като лека атлетика ( бяганията на къси, дълги разтояния, маратон ) , колоездене, вдигане на тежести, ски бягане, плуване, аз ги наричам циклични. Всеки спортист на професионално ниво взема "средства за възтановяване". При "цикличните" спотрове всемат най - много. Не знам защо, това момче си мисли, че е открил топлата вода, а всички други са наивници. Колегата му е направил рекорд. Не са го хванали на допинг контрола. Достойно е да го поздравиш, а не да хвърляш кал по него. Вие сте от един отбор. Така хвърляш кал по всички. Включително и по самия себе си.

Всички са в кюпа …като разбъркаш малко и смърди …

Точно...излизат смръдльовците като антон, пардон антъни

Какъв авторитет е имала тази федерация, че са го уронили. Във федерациите всичко е измама и далавери.

А нещо за антъни да ни осветлиш?

- БОКЛУЦИ, СЪР! - ТАКА Е, ДЖОН. СЕГА АНТЪНИ ЩЕ ОТИДЕ ДА СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА, А БОКЛУЦИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА... - ПРАВ СТЕ, СЪР.

не ни трябва такъв надут пуяк,който дори не може и да плува..все нещо му пречи.

- БЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВОД ЗА ГОРДОСТ, ДЖОН - ЗАТОВА СМЕ СЛОЖИЛИ ПОДЛЕЦИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО. - МНОГО ПРАВИЛНО, СЪР. А ОТ КОГА Е ТАКА? - ОТКАКТО ДОЙДОХМЕ, ДЖОНИ, ИНСТАЛИРАМЕ ГИ НАВСЯКЪДЕ...

ИВАНОВ Е НАШЕ МОМЧЕ, ПРИМЕР Е ЗА ПОДЛЕЦ.

Браво! Директно да му вземат банския!

Както казваше дядо ми - "Много е лошо да те набедят и да излезе вярно ...."

не може да се толерира простотията, наркоманията, допингирането и всичко това свързано със слабо плуване!

Каналине, ти ако някога се беше занимал със спорт = щеше да знаеш какви хора са начело на федерациите. Но е нормално такива нереализирани типчета да коментират неща, който не разбират. Това им отвлича вниманието от факта, че са живяли цял живот като едно нищо.

съм се занимавал, ти антъни не сте. Спорта възпитава хора. а тоя е завършен простак и дебил!