Почина легендарният треньор, открил Наим Сюлейманоглу

Енвер Толумов отдаде 54 години от живота си на вдигането на тежести

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че им подготвихме двама шампиони на турците. Те и с тях си останаха. От 80 милиона измет нямат един за цяр дето да става за шампион. Добре, че на времето сме им дали малко чиста кръв инак сега щяха да са с по три ръце и четири гъ3а!

nai-dobriyat turchin e murtviyat turchin.

В България пишем на КИРИЛИЦА, тъпанар смотан.

Аллах да ги прости Енвер Ходжа.

На Европейското Първенство по вдигане на тежести през 1992 г, турчина Наим Сюлейманоглу е победен от Българина- Николай Пешалов.

НЕ ни интересуват турците.. Да си прибират всички турски шпиони, които сега са в България- всички с имена- Осман, Али, Мехмед, Халил, Семир, Фатме, Абу, Анифе, Кадир. Ние си имаме - Васил Левски, Христо Ботев, хан Аспарух, хан Кубрат, цар Симеон Велики.. А при вдигането на тежести, България има Шампионите- Златан Ванев, Гълъбин Боевски, Героги Марков, Милен ДОбрев, Иван Стоицов, Севдалин Маринов, Борислав Гидиков, Иван Иванов.

и Георги Марков ( а не Героги ).

Охх Божее, да ви еба и измислените патриоти.

И кво в турция постигнал ли е същите резултати като в България?Абаджиев е №1 това го каза и оглу когато иван си отиде от тоя свят!Айде стига сте лизали турски задници!

Пък Бате Милко открил фолкпевица, докато си разресвал мустака...

И що трябва да ме интересува някакъв азиатец башибозук, натрапил ни се в страната? Има си анадолски медии, да си пилат за него.

Кон с капаци.

Този неуморен, но рокуден от родното място човек, ще бъде покребан в столицата на Турция -Анкара!Къде сте бе, -Петър Стоянов, Първанов, Плевненлиев, - НЕЩАСТНИЦИ!

И защо ни е? Какъв е той? Нито е българин, нито нищо.

А защо си е сменил рождената турска фамилия с друга турска? Защото е искал да скъса връзката си с България. Мутлу направи същото, по спомен беше Халил Халилов. Само Наим беше пич и остави старата си фамилия. Примери колкото искате.

Наум Сюлейманугюу ти звучи българско име, така ли?

_stankow

Бог да прости човека ! Какъв спорт имахме едно време !? Колко злато, колко шампиони. Днес клубовете фалират един след друг. Футболът - не сме се класирали за световно май от 18 г. ли беше, не ги следя. Олимпийски медал последно имахме сребърен, един за 10 г., май. А едно време не можехме да ги запомним ... Отиде си НРБ, отиде си и онова поколение ... Помним ги !

Олимпийски игри в Сеул 1988 - 35 Медала от които 10 ЗЛАТНИ, на 6-то мято във света, след нас са страни като Франция и Италия, Китай, Англия и т.н.

Хора разделени между 2 свята, често в опозиция, което им е налагало да правят трудни избори. Не следя този спорт, но всяко постижение в която и да е сфера изисквайки труд, талант и характер е достойно за похвала. Така че, браво на тези хора!