17-11-2017 20-11-2018

Коментари

te tiya dvamata byaha "golemi "bortzi ,kakto i grisha ganchev ,ama chak otkritie pazbirash li ?

Майната им, и на тях и на тоя, сега пак учи децата на глупости явно, цом ги кара да обличат тия фланелки, с тия двама АИДУЦИ, борци били, дришльовци,

Тъпа Дърта муджа, няма да коментираш свят човек, който не познаваш! Учеше децата на спорт, трудолюбие, честност и дисциплина! Десетки шампиони на България, на европейски и световни първенства. Който го е послушал, е спечелил. Но после всеки първи по пътя си и избира какъв да му е живота. Не съдете и хората, които са сгрешили, само Господ съди и решава.

Братя Илиеви, както и какво се случи с тях, трябва да бъдат помнени и припомняни при всеки повод. Да се знае, че да не се повтаря!

Ковид, разбира се.

не е направил голямо откритие.

Доказана мутроландия...КВи спортисти са Васил и Героги Илиеви бе, мутри и мафиоти да.

Интересен е контекстът на тази статия. Все едно тези 2мата са били големи спортисти, че чак и треньорът има заслуга. Извинете ме за невежеството, но аз не съм ги чувал тези момци навремето дори на международни състезания да ходят. Европейски, световни, Олимпиади. Те бяха доста по-известни като един друг тип борци - борци за изпирането на милиарди на ДС и службите. Жалко, че журналистиката ни е на толкова долно ниво.

Ей народе това което ни причиняват сега е по страшно. Мутрите са нищо пред проклетия вирус. Гледайте на пред не на зад. Защото хората умират като мухи, а държавата спи, бедните хора нямат пари за тест и ги оставят на произвола.

Срамота е да си толкова неграмотен.

НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СРАМУВА?

Еба си мамата... тениските... повръща ми се.

да аз не го забелязах първоначално...ужасно безумие

Това продажничество и мазохизъм 30 години след прехода.се споменават престъпници и мутресите им..Няма такъв народ..л

Защо Дирници това е новина ..защо споменавате престъпници...Отвращавате ме.

4ernata kurvetina stava zaebane

от тия клишета ми се повръща! не е работил за борбата, а за заплатата!

Като не познавате човека не коментирайте!!! Работеше за спорта, борбата беше любимият му спорт и цял живот това работи, създаде десетки шампиони и във всичко влагаш цялата си енергия, помагаше на всички и няма човек, който го познаваше да не е проронил сълза за него. Спрете с глупавите коментари.

а не като именити борци. Открил е престъпници се оказва. Човекът вина няма!Поредно тъпо и ненужно заглавие и статия(не я прочетох)

Да не ги беше откривал, а затрил, лека му пръст на човека и бог да го прости!!!

Лека му пръст на човека, но тези двамата, които е открил и тренирал трябва да бъдат забравени веднъж завинаги! Само Господ знае колко съдби са почернили, трупайки несметното им богатство!

Да не забравяме кой ги откри за мутренски босове и "кучета-пазачи" на Партията-кучка - любен гоцев.

Ако не беше ги открил щеше да е направил нещо значимо.

Гениален борец е Рахмат Сукра. Братя Илиеви се прочуха, като борци благодарение на демокрацията

Това трябва да е като анти реклама за човека, лека му пръст.

Да почива в Мир ! ——- ...а Защо трябваше да се упоменава отн. Илиеви ?

Бог да го прости човекът, ама какво толкова е открил? Някой да е чул келеметата Илиеви да имат медали от европекски и световни форуми? Пак ги изкарвате герои, а те не бяха нищо друго освен посредствени спортисти, наркотрафиканти, бушони и пушечно месо. Направете им паметници, бе...Тцтц,тц...

НямаКак ! - АбсолютноВсичко отн.”прехода” - Трябва да се Изясни ! - НовНюрнбергски.

Бяха многократни шампиони на България, медалисти от европейски и балкански първенства, добри спортисти. После тръгват по друг път.

Аааа, значиБара на Мутрите е дал фира.

Аз не мога да разбера псевдо морлаисите тук , човекът (Бог да го прости ) ги е открил за спорта ,а за мафията разни генерали ги откриха ? !

Всички спортисти бяха военизирани/милиционизирани, Колега...т.е. Ясно#Кой просто е поровил из Съответните файлове и е “селектирал”...

Бог да го прости!!! А тия двамата бндити ако не ги беше открил за борбата по добре шеще да е за спорта .

За спорта едва ли , че тия и ония вагабонтин Гриша Ганчев бяха от малкото , които го спонсорираха

Дали пък не им е направил "мечешка услуга"? Ако не ги беше открил... може би щяха да се занимават с нещо друго и щяха още да са живи! Знае ли човек когато прави едно добро ,колко лоши прави? Божа работа. Неведоми са.... ,както казва дедо поп.

С бая е надживял своите възпитаници.

Открил големите таланти в борбата - братя Илиеви - превърнали се в големи таланти в престъпността, рекета, проституцията, убийствата и търговията с наркотици.

Че за първи път ги чувам.

Модели на ризи от пясъчна коприна и щамповани вратовръзки със златни игли. Големия го видяхме, че има мозък като му изтече през ушите.Малкия видяхме, че има сърце след като му удариха флоберката.

Мангъров се чуди, как загиват хората от някакво си леко грипче! Бог да прости поредният качествен човек, който става жертва на вируса!

Лъжа и пропаганда, човека си беше много болен.

Абе какъв ковид бе стига сте плашили хората. То в бегетео минеш ли 60 си вече пътник. всеки ден са умирали хора на под 70 години и преди.

Моли се да не разбереш какъв, след като го прекарах съм половин човек... Успех и здраве ти пожелавам от все сърце. Ако си толкова сме отиди доброволец в Пирогов поне за един ден, аз ще ти платя двойна и тройна надница...

Къде да се видиме приготви си 600лв

Не се хаби да им обясняваш.Прост народ и туй е!