Коментари - Почина Жерар Улие - треньорът на Франция от великата за България вечер на “Парк де Пренс” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали и в Франция не са тръгнали да обикалят разни Анархисти и Ислямисти и да изнервят и разболяват всички ?? Някакви мангали ???? Странно е да почине веднага след операция, при положение че в Франция са едни от най- добрите лекари.. Дори и футболиста Боби Михайлов може да потвърди.

RIP Какво само повтаряме, като папагали 93-та и 94-та, хубаво победа класиране и много емоции, но след това какво направи България да поддържа това ниво.? Ние събудихме Франция, след това отпадане спечелиха европейско и световно и до днес са световна сила във футбола. Ние къде сме???

На Франция ѝ подариха първо Европейската титла, а после и Световната титла(когато световното бе във Франция). Още през ноември 1993-та, френските журналити се гавреха с отбора, че "Франция ще стане Световен шампион, когато французите станат домакини на Светвното по футбол. Италианците се правеа на схванати, а след години и това направиха и бразилците. После - дълги години Франция(а и Аргентина) отпадаше още на фаза ГРУПИ(като че ли бе Божие наказание)!

да не повтаряме нещо, което ни е донесло толкова емоции, а защо не и национална гордост? Между 1962 и 1974 година 4 пъти подред сме на световно, пък французите никакви ги нямаше. Както и Унгария беше велика сила между 1938 и 1956-а, а след това също имаше период в който 20-на години я нямаше много-много по големи първенства. Сега пък нас ни няма. Така е, палачинката се обръща. За съжаление при нас от 16-20 г. е все на грешната страна.

Велик мениджър на Ливърпул. Ако не беше сърцето да сме станали шампиони още преди години. Голям специалист. Да почива е мир.

...и все пак взехме купата на УЕФА при него, сегашната Лига Европа. Стиви Джи изгря по негово време, Оуен спечели златната топка.

Човекът си отишъл, ние пак си пеем за великата вечер на Парк де пренс преди почти 30 години...

Че не беше ли велика вечер? Никога няма да забравя бурната радост, която изживях тогава в малката таванска стаичка, пред черно-белия "Средец"...Комшията отсреща излиза да гърми с Макаров от балкона... А човека, Бог да го прости, беше събрал сериозен отбор срещу нас! Ерик Кантона, Давид Жинола са само част от имената сред известните французи... Обаче нашите играха с хъс, също не бяха слаби, и победиха, защото търсеха гола до последната минута! Да сега ги плюем незаслужено, защото те после половината се провалиха като треньори, ама тогава си свършиха отлично работата, е и с немалко късмет... То пък сега кого и да тренират...Клоп да дойде и Моуриньо, с тия фудбалери, все тая..А други то има ли?

то им изяде главите.

Така беше същата година Марсилия бяха станали европейски шампиони побеждавайки непобедимия Милан. Изключително силен френски тим коготото и в София победихме.

жив и здрав да е да си почине от нас

RIP