Коментари - Починалият в Албания наш боксьор е бил и с фалшиво медицинско | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най вероятно е имал здравословен проблем, иначе защо са тези фалшиви медицински свидетелства. Достатъчно е примерно да има хепатит , за да не може да играе. Да му видят здравословното състояние.

Luna0102

То да не излезе, че не е бил на 20, а на 80, при това не дядо, а баба и спорта който упражнявал не бил бокс, а плетене на една кука.

Царе сме на лъжата и измамата. Целият ни живот е лъжа.

Днес сутринта един,дето бил председател на федерацията се правеше на ощипан. Те давали лицензи на боксьорите само по документи и мениджърът го бил подвел, затова те щели да вземат неговия лиценз. въпросът е, щом в тази федерация са толкова лесни за подвеждане, защо имат акредитация да издават лицензи. А ако не им я отнемат, значи световният бокс е тотално мазало, където се перат пари с уговорени мачове, в които може да участва ако е на зор за пари и филанкишията.

в реалността!

И какво като в бил циганин. Къде е българина мениджър който го е пуснал да се бие ами треньорите....

...тях не ги интересува много- много!!! Някакъв си циганин!

За тези хора съществуват само желания. Всичко по пътя на желанията няма значение. Правила, норми, табута, закони, морал не същестуват в главите им.

В жесток свят живеем. Нищо не се е променило същественно от гладиаторските боеве в Рим насам. За равлечение се използват бойни кучета, петли и хора. Като последните се третират като животните, т.е. със същите права. Роми! Пращайте децата си да учат за да не ги използват по такъв жесток и идиотски начин.

Така е. В това число и робството. Родените в плен, дори не разбират, че са в плен, нито могат да оцелеят на свобода. При това робските окови не са матариални. Както в историята със слона - вързват малкото слонче с въже за колче забито в земята, то се дърпа, мъчи се да се отскубне, но е малко и няма сили и не може, но се опитва дълго и упорито, докато се откаже. Пораства и става възрастен слон и вече може лесно да скъса въжето, да изтръгне колчето, но дори не му хрумва да опита.

Е вие от циганин какво очаквате????

А какво да очакваме от българина мениджър. Защо бяга от камерите и журналистите

Човек е, какво като е циганин?!

Явно не знаеш какво е човек.

Аз като съм циганин, не съм ли хора?!? Гхахаххахаха

Ясно е че момчето е влязло в някаква си схема, но аз и никой от вас не е видял целия запис от мача! И в крайна сметка имаме смъртен случай, а тази смърт не е дошла от това, че е бил с чужда лична карта или затова че е с фалшиво медисцинско! Покажете целия запис от мача! Защо се крие това?

Възможно е смъртта да е в следствие на фалшивото медицинско. Все пак там пише, че е здрав, а може би не е бил...

Дори и да е така, защо са изрязали края на мача! Последния кадър който виждам аз е че съперника му се спуска да и най вероятно отправя удар, а може дори да не е един!

Треньора е абсолютно виновен. Аз дори се чудя как ще поемеш подобен риск, особено относно физическото състояние на състезателя. Нечувана слободия.... В България е пълно с институции и контролни органи - и нищо!!!!

Ром от ROMA ли произлиза...Че те са си направо италиянци. Ряпа да ядем останалите прости българи. Затова те са с по-големи права, щото са по-добър - италиянски материал.

Надявам се "италиЯнски" да си го написал тенденциозни, че италианецът в мен крещи.

Повече идва от РОМания от колкото Рим. Тъпак

Циганска държава в която ромляните имат възможност да развихрят фантазията си за лъжи и измами!

Фалшиментото върви от край време.Например във филма "Пърл Харбър", там действието се развива през ВСВ , та един от героите летец на медицинският преглед се оказа , че има някакъв процент късогледство и не могат да го допуснат да лети и участва във въздушен бой с врага, но мед. сестра му симпатизираше и му даде както се казва карт бланш,Деклартеа, че е ок със зрението.Така, че нищо ново под слънцето.

Малка поправка - героят във филма имаше дислексия, а не късогледство. Има разлика. Репликата му май беше, че "може да уцели заек от 100 м с ръждив пистолет".

Цялата държава е продънена като решето.Няма една сфера , която да функционира по правилата.

Тоя "боксьор" е бил фалшив целия.

Жалко за момчето! Представям си каква трагедия е за родителите му. Но правилата са си правила, не трябва да се прескачат, иначе такива работи се случват!

Боже, мургавите продават в интернет книжки, лични карти, дипломи, та фалшиви медицински ли няма да имат? :) Прокоратурата да си гледа работата и да не пипа малцинствата!

Надявам се прокуратурата да се е захванала вече със случая. Толкова много фалшификации на куп.

Интересува ли се някой управляващ или кандидат управляващ, колко български граждани се опитват всячески да оцелеят, как ли не и по цял свят, благодарение на наложената ни "демокрация" и "нов морал"?

Cheeseus

Инсталирайте си поне една проверка на правописа, безплатна е: – кдъето е направен – не съшествува в регистрите – че пацинет с такива имена – измамата със самиоличността.

Не е циганска работа, това си е чиста българска работа! Срамувам се от такива,които си играят с живота на хората!Не съм фен на циганите,фен съм на честността!

Е, накрая всички около него ,мениджъри, организатори ще си измият ръцете с него! Разбира се, че те не са знаели, те са паднали от небето,не са го карали, не са му уреждали документите и т.н. Има ли някой който на тези жалки организатори да им вярва! Иначе, жалко за момчето, сигурно е искал някой лев,но грешно е преценил! А мошенниците в този случай ще се оправдаят! Жалко, но дано има наказани!