17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, бе ореваха ортълъка, че нямат пари, събраха от фенове просиха сега пари за картонени чучела пари ще дават,. То поне футбол да играеха.

Всички наркодилъри в една снимка! Велико!

Дойдоха ли?

С подаяния от феновете , дълго не се издържа ! Както каза Гонзо , ,''ЛЕВСКИ'' го очаква съдбата на ЦСКА , и е прав ! Феновете знаят ли че ще има и 2-ри месец , и 3-ти , и година , и тЪ.нЪ. , постоянно ли ще КЪРПЯТ ??

вСИЧКО Е ВРЕМЕННО КЪРПЕНЕ , ДО КАТО ГАЩИТЕ СЕ СКЪСАТ ОКОНЧАТЕЛНО . Толкова ли е трудно да се отиде в ''Б'' група за една година , а не да лижат 5 години рани , даже и повече , само и само държавата да спасява ЛЕВСКИ , че нали пък и големи ''успехи'' имат !?

,... тръгналЕ са !

Снимка на Шиши и ще запълните целия стадион.А и без това той плаща.ФК"Лафка"

С камили?

дайте мили фенове пари , парички ни трябват за да ядем, вземахме заплати по 20-30000 лева дайте си парите да ни храните, а това че не можем да играем и да се класираме в Европа това друг път мили фенове ние ви обичаме хранете ни а ние ще пием ще ядем и ще ходим с млади момичета..мили фенове вие сте нашите спасители дайте ни парички нищо че сме некадърници.....идиоти

Всички за ЛЕВСКИ!

Верно ли е, че "Левски" е бил комунистически отбор преди 9-ти септември, членували в него ремсисти и тн?

Абе, не е лоша идеята, като не може да се отиде на стадиона, на седалката да се постави постер с образа на някой, но ...нали все пак някон трябва да плати да се направи този голям портрет? Та той трябва да е като плаката формат 1 / половин на един метър/. На цялата тази кризи за пари и проляти сълзи да се спасява "отбора на народа"...всчко това звучи най-малко глупаво и просташко. А и още нещо - ако наистина това е "отборът на народа" и този т.н. "народ" наистина е превърженик на този клуб, всвки от тях без проблем ще даде по 2-3 лв....и бюджета ще се "върже" поне за година...да, да...ама не, както казваше един наш журналист!

Вярно е...както е вярно, че и Тодор Живков бил нелегален, но никой не го търсел :-) :-) :-) .

Спомнете си един стар филм "Любимец 13"...там много хубаво го е казал треньорът на софийската "Витоша", когато кандардисва играча на Варна да играе в столицата: играй при нас, а вашия отбор ще открива нови и нови таланти, които ние ще прибираме в столицата" / перефразирам по памет/,.Това си беше истината по време на социализма. Всеки що годе добър играч биваше веднага "мобилизиран" за ЦСКА или "призоваван" в "Левски"! А тия от провинцията...да бачкат. Това е причината години наред шампионите да са само от столицата.

Разбира се, че не. Дори хора като Борис Арсов са били сред домакините в клуба. Не е хубаво да не се знаят тия работи. ;)

Тотална просия!Пращайте пари,денонощно пращайте!

Да пуснат едно стадо едър рогат добитък, най-ще им пасне на отборчето смешно.