17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива суми са малко вероятни!

Разтрогнат договора и Десподов ще стане свободен агент.Да "иляди" в Разград

Десподов със Стоичков беше силно преувеличено.Ако Ицо беше в Каляри,сега щеше да е в Милан или Ювентус ,а не в Лудогорец.Нищо лично,въпрос на класа. Все пак успех на Десподов и дано не заседне в посредствеността на българския футбол.

17000 евро да ти е заплатата а за правата 3400000 евро - това са точно 200 пъти повече или 16 години и половина заплати. Реално за какво са прибрали ЦСКА толкова пари? Какво са направили за него което да струва 3.4 милиона евро?

И тая снимка с рефера ... отврат. Ще го плаши с тая физиономия на психопат ли ще го бие ли не е ясно.

Проблема на българския футбол е че се появиха клубове с финансови възможности и извън Левски и ЦСКА .. едно време най-добрите футболисти играеха там и само там. Което е невъзможно днес.

Това какво касае обикновенния запалянко? 34000 евро си е трудово-правен проблем, има си съдилища. По-важно е, че ще ги изпие и ще завърши кариерата си в посредствен тбор в българия.

И те може да го осъдят за изтърканите резервни скамейки.

... тук критиката ми е към автора на статията. Не слагайте снимки които са направени в някакви екстремни ситуации ... просто като общество от някъде трябва да тръгне промяната да станем по уравновесени и позитивни.

Проблема на българския футбол е, че всеки гледа да купува и продава играчи на килограм от Бургас до Барбадос и къде ли не само за да гушне някой лев час по-скоро, вместо да инвестира в инфраструктура и детско-юношески формации. Затова сме кръгла нула и на клубно и на национално ниво, и няма как да е иначе докато тази политика не се промени.

3-ТИ МИ ВАДЯТ ПИСТОЛЕТ. СЕГА, СИ КАРАМ С 2 СЕКИРИ В КОЛАТА :)

БОТЕВ, ЛЕВСВКИ, ЧЕ,ГЕВАРКО ОТПРЕД И, КЪМ НЕБИТИЕТО! ХОООДОМ, МАРШ!

СВОБОДА! СВОБОДА! КВАК! КВАК! ЗАКРЯКАЛИ 2 ХОМИТА ОТ КАРЛОВО И КАЛОФЕР. И РУБЛИ! И РУБЛИ! ИМ ПРИГЛАСЯЛО 3-ТО ОТ СОПОТ :) СВОБОДА! ОТ ПОД ИГОТО НА БОГА! :) СВОБОДА ЗА ХОМИТАТА! И СОДОМ И ГОМОР ;)

И ПОНЕЖЕ ПОЛУЧИЛИ СВОБОДА, 2 ХОМИТА ОТ БЯНКЯ И СИРИЩНИК "ОПРАВИЛИ" РЕЙ ХАННИ :) АМА ДОШЪЛ СПАСИТЕЛЯ, НА ХАННИ И ИМ Е .... МАЙКАТА ЖИВОТИНСКА :)

АМА ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЕКОЙ Е ТОЛКОВА ЛУД, ЧЕ ДА ДОЙДЕ ОТ МАЙ НАТА СИ ДА СПАСЯВА ЖИВОТНИ, ПА БИЛО И ГОВОРЕЩИ ТАКИВА :)

А КАТО МАЛКИ ПАНДОРКОВЦИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ ТОЛКОВА СЛАДКИ И ДОБРИЧНИ :) АБЕ, ЩО СЪМ ТАКЪВ ЗВЯР, АЗ?! ;)