Погба пак изчезна, а агентът му изсипа обиди към Юнайтед

Те ще провалят и Марадона, и Пеле, изстреля скандалният Мино Райола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема на МЮ, че Погбато като го знаят какво л..но е никой клуб няма да извади смислена сума пари, т.е. директно ще трябва да зачеркнат едни 100 милиона. Мъчеха го да го вкарат малко от малко в час да му се вдигне цената, но лигльото си е лигльо. Жалко имаше талант.

Погба е един от най-надценените играчи в историята на футбола! Ако този играч струва над 100 милиона, колко трябва да струва един Кевин Де Бройне например? Да не говорим за Меси... Като футболни качества Погба е наистина много добър, но по-скоро бих казал, че е в топ 100 и доста далеч от топ 10 в света... По характер прилича на авера си Балотели. Приносът му към Юнайтед е минимален, играчи като Рашфорд и Лингард, възпитаници на академията на клуба, имат по-голям принос последните години...

Погба също е възпитаник на академията на клуба - от Манчестър Юнайтед отиде в Ювентус и след това го привлякоха отново. Без това да променя ни най-малко верността на Вашата оценка за ситуацията около него.

Агентът му е толкова алчен, че няма наяждане. Кога ядеш не ревеш Равиола, а сега мрънкаш. Да ще загубиш малко парици от евентуална продажба.

няма място в отбор като Манчестър Юнайтед! Има огромен талант, но непостоянството му е пословично и в такъв клуб е недопустимо да се държат такива хора!

А кога пълнихте сметките, бяха най-големите хуманисти.Добитъка си е добитък и не случайно термина е добитък.

Вече един футболист може да разиграва цял отбор а една група може да смени тренера когато си поискат.

да не е на беритба на банани

Не, при майка ти е :) Пори й смръдливата путка на курвата :)