Полиция нахлу на терена и прекрати дербито Бразилия - Аржентина

Приичината е в четирима аржентински играчи, които трябва да бъдат депортирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бразилия си отмъщава за загубения финал на Копа Америка! Тъпо!

Целият свят побъркаха с тая измислена "пандемия". Редно е ръководството на СЗО и останалите от фарма мафията да бъдат изтрепани.

Един тъп цирк...

Ти си побъркан по рождение,бре смотаняко!!!

Хехе, че то самия президент на Бразилия твърдеше че пандемията е измислена, сега се оказва проблем че някой бил в Англия миналата седмица,,,

Скрий се бе ,ваксърче облъчено

Очаквам служебна победа за Бразилия и сериозно наказание за Аржентина. Бразилските играчи от Англия не са пътували, а аржентинските са опитали да влезнат с измама през Венецуела. Естествено че властите бързо са разбрали за това и след като са видяли, че 3-ма от нарушителите са на терена, бързо са спряли мача.

Да ама не. Тай като conmebol- южноамериканката футболна федерация е разрешила на Аржентина да излезе за мача с този състав. Vamos Аргентина !

Ха ха ха!Некакъв дебил с ник "шумкар" се обадил!Никой не трябва да се ваксинира-така 85%-вите дебили ще намалеят рязко!Ха ха хо хо!!!

Българите мислихме, че Топлофикация е най-големият рекетьор, но се оказа, че СЗО и файзър са светлинни години напред. Бразилците пък с кеф се възползваха от безумците на тази мафия.

че ми рзнасят английския щам ... плачат за затвор