17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колоезденето и хокея на лед много си приличат. И двата спорта се посещават и гледат от хората не заради самия спорт. При хокея, ако ги няма големите екраните с повторенията публиката не вижда нищо, абсолютно нищо от головите ситуации. Практически не може да следи шайбата. Тогава защо ходят и пълнят залите на Северна Америка?! Заради шоуто. Заради идиотските боища устройвани от част от състезателите. Това харесва публиката - зрелища с кръв... И им бива поднасяно в доволни количества. И те продължават да ходят... Същото е при колоезденето. Там зрелищата са тежките масови падания и трамви. И те също биват осигулявани. Това е. Инак не виждам защо някой би гледал пикаещи на колело!? Заради прекрасните природни забележителности, които се включват в предаването ли? Оставете това. Има безброй канали с UHD качество, аероснимки и прочие, които дават много повече. Има цели виртуални гайдове, с които да разгледаш някой по-известен европейски град... На хората и трябва кръв и зрелища. И древния Рим е било така и днес пак е така и утре пак ще е същото...

Какви ограждания бе хора, утре етапа е 249км. Туй да не е мрежата на Слънцето по турската граница

I vaprosnata pa4a e osadena na 15 meseca zatvor.

По последни сведения няма да я обвинят в нищо. Иначе ще е лоша светлина върху имиджа на колоезденето.

Ама просто да сложат ограждения около трасето и така ще се избегнат подобни безумия! Ситуацията беше нереална .. няма как човек с поне два грама мозък да не предположи какво ще се случи ! Да излезеш на трасето и да го препречил с някакъв картон, да стоиш с гръб към идвщите с страхотна скорост огромна група колоездачи . Те просто връхлетяха и нямаше и секунда за реакция. Според мен вината не е само на лудата , но най- вече на организаторите , че са допуснали подобен инцидент. Ако имаше стюарди , те щаха да контролират достъпа на зрителите. За това, най- добре ограждения !

Викаш да оградят стотици км със заграждения. Откъде се намирате такива, бе, без капка реално мислене. Ти имаш ли въобще представа какво означава да оградиш толкова км?

Верно си идиот. Етапи по над 200 км - това означава 400 км мрежа поне. Колко време ще я полагат ! Отделно пък в нея със сигурност ще се блъскат на тесните места или бързи завои.

Вменената вина е много по-голяма от реалната, обусловена от начина, по който се стигна до инцидента. вВидя се, щото Тони Мартен не следеше внимателно ситуацията и не табелата го събори, ами неадекватната му реакция от това, че я видя в последния момент.

Те колоездачите това им е първата грижа - да наблюдават внимателно публиката и да познават на кой кретен ще му хрумне да изскочи на шосето ! Не мислиш ли, че си имат доста други грижи !

Не разбирам от колоездене но ми е много чудно защо допускат екзалтирани идиоти по трасето, които се отдръпват в последния момент.

Щото не могат всичко да отцепят и всички идиоти да спрат. А има такива идиоти, които по трасетата на рали шампионатите така се тикат. Не знам адреналинът ли ги кара да са безразсъдни...

Да се охраняват трасета 200+ километра от ДВЕТЕ страни ?

Следя с интерес Тура. Както и Джирото преди месец. Въпросното същество от женски пол показа липса на всякакъв нормален, здрав, човешки разум. Тая не трябва да я пускат сама на публични места и плати всички разходи по лечение и възстановяване на състезателите, напуснали по нейна вина.

Да плати и счупените колела!

Колелетата няма да може да плати. Едното струва колкото автомобил от среден клас.

То медицинските сметки на пострадалите няма да са много по-малко. Ма беше дебилно това, което направи де, малко й е!

Не зная за организаторрите но здравните каси на пострадалите със сигурност ще заведат дела тя да плати лечението и тогава дупе да и е яко.

С дупе ще плаща - ще я скъсат от анален секс !