Половин век от паметния гол на Гунди на "Уембли"

Ще вкараме ли отново в Лондон след 10 месеца, когато съдбата отново ни среща с Англия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф. Посетете .......++++++++.>>>>>>>> www.Trade46.COM

Имаше един играч в мача и той беше вратарят! От къде го изкараха?

щом за един гол се надуват фанфарите, при това години наред, значи говедата с друго не могат да се похвалят. А и голът на Гунди си е просто един рутинен миг от играта, нищо уникално, нищо кой знае колко специално... Но, като си нямат друг измислен герой, на Гейарена и на това се кланят.

... един гол, ама арменски... А бе левскари, Бог да го прости Гунди, велик талант, но нереализиран в световен мащаб - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! България има за сега само един доказан и реализиран успешно световен футболен талант и това разбира се е геният от Фелибето ХРИСТО СТОИЧКОВ - А ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА И ЕДИНСТВЕНА ИСТИНА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И този ЕДИН гол е повод за какво?! Зс смеххххх

Невероятно постижение в.. приятелски мач.. ;)

както се посочва и в материала, тогава Англия бе световен шампион предишната година, ако това ти говори нещо, плюс мача се игра там. Мачът свири известният турски съдия Доган Бабаджан и след него чак сега турците чрез Чакър имат съдия от такава класа.

освен на Гунди, равенството до голяма степен се дължеше най-вече на вратаря Симеонов от Славия (коментаторът на няколко пъти го похвали) и на железният ни централен защитник тогава Иван Димитров от Спартак, София

Страхотно, велико постижение на подуенските колплексари! Това ли е най-великото постигнато от вас? Смешни нещастници! Този "велик" гол е постигнат от националния ни отбор,а не от клетия уефски! КОМПЛЕКСАРИ!

Обаче сме вкарали и още един гол, дело на Георги Марков.

Ако не на Гунди, поне да благодарим на Англия за това че са ни приемали за равностоен противник, 4е в днешно време приятелски срещи само срещу сан марино и косово. Също така евала на ББС за качествената картина, а рабирачите от футбол да продължават с помията

10 коментара, 9 от които помия, пък после се сърдим за 80те процента дебили, ... ми да не са 80, а 90%

Един случаен гол в приятелски мач. Стига вече, смешно и жалко е. Не умаловажавам футболните качества на Аспарухов, но това с този гол е смешно.

СМЪРТ!СМЪРТ!СМЪРТ!

Погледнете отново снимката и стадиона.Публика 5 човека.Е,толкова е паметен.

Първо ти си НИКОЙ, а не нЯкой. Второ, снимката не е от този мач, макар и наистина да е с англичани. А на истинаския мач, се чува, че стадионът кънти от публиката. Явно не си толкова наблюадателен, г-н Никой.

Да си!:

Глупако, снимката с празните трибуни е от друг мач - със Швеция, виж герба. А на въпросния мач трибуните са пълни - виж видеото! Аман от неграмотни нихилисти.

Вучич и това е.

Георги АСПАРУХов Гунди.

Го.

Вкарал един гол и сега вече годишнина празнуват...алоууу добре че тоя е играл в лефски та поне на село да го знаят, че иначе е световно неизвестен..

Ти си много зло и тъпо червено джудже!