Полудява ли отново футболът? Предложиха 100 млн. евро за 17-годишен играч

Ансу Фати от Барселона е суперталант и агентът на Кристиано Роналдо знае това

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея са много зле.Да ми ги дадат на мен тия пари да видят какво е ядене и пиене.На17 можех да пърдя и да кихам едновременно.

Тук всички сте разбирачи и можачи.Вие какво сте постигнали през живота пък да не говорим на 17.Футбола е бизнес и както с всеки друг най качествените продукти са най скъпи.Фати има качества които не се срещат често и е нормално да струва толкова.

Няколко месеца не праха пари и сега са се насъбрали...

Цената -според будалата.Във ф1 се прогнозират заплати под 50000000$ ,при двойно по високи през годините за топ отбори.А във футбола 1 играч с 1 агент ,без никакви разходи/почти ,сравнени с 500мил.-1 милиард на отбор с 2 пилоти/ иска вселената на глупаците!

Забрана на футбола. И всички финансови кризи ще се оправят!

Със 100 милиона евро могат да се нахранят поне 200 милиона гладни несретници и бедняци! Тоя 17-годишния чикиджия-посерко с кво е заслужил честта да струва 100 млн. евро???Какъв е?Гениален учен, лекар, инженер, компютърен гений, какво??? На мен щеше да ми е обидно да плащам 100 млн. грешни пари за някъв сополанко живеещ по дърветата!

Със огромния си талант.И какво ще черпиш един обяд целия свят и проблемите ще се решат.17 годишен да дебютираш в един от най класните отбори в света е меко казано постижение.

за това страдаме

Твърде много пари се перат във футбола ...