Коментари - Португалия отнема ордените на Кристиано Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия ритнитопковци милионери са ми толкова противни с незаслужените си надувки и пари които всички знаем че са препрани че тотално изкривяват ценностите в нашето общество измествайки от фокуса заслужилите лекари учени инженери учители и други доблестни и полезни за обществото професии

"Обвиненията за укриване на данъци са по-скоро интерпретация на закона" казал Губернаторът ..... интересно ако беше скатал 20-на милиона от данъците си в Мадейра дали щеше така да говори г-н губернатора. И аз искам като не си платя данъците НАП да каже, че просто "интерпретирам данъчните закони" ама не става. От всяка заплатка си ги удържат без интерпретации.

Не виждам логика в това че си укрил данъци в испания а ти отнемат ордени в португалия , нещо сбъркано има.

ми те така направиха правосъдието в "демокрациятА" че е по добре да се признаеш за виновени да минеш метър отколкото да твърдиш невинен съм и да те олепят с максимума.

‘сиган бе, ‘сиган.

Голям праз

Продуценти, актьори, спортисти бяха очернени, защото бяха повдигнати обвинения към тях. Какво стана с "невинен до доказване на противното" ?! Виновен си, ако съда на последна инстанция го каже. Тези актриби "пробили" в киното със секс сега се жалват. "га яде бадемите и пи уискито не рева..."

Добре де.. може ли да си толкова грозен????? Тоя ако нямаше пари и щеше да умре девствен.

Канонизиране на ритнитопковци, певачки, артисти... Да ви имам ценностите....

Нашият прехвален Стоичков пък не е платил и един лев данък на клетата ни държавица.....

тук не е единствен, това е "дребната" разлика

Има малка разлика, той не е длъжен да плаща данък в България. Такъв е закона.

хаха поредния цървул, кво ти пречи пък на теб Стоичков? първо, той не е изкарал парите си в България, че да плаща данъци тук, както и Роналдо, ако можеш да разбереш какво пише, не го съдят за данъци в Португалия, а Испания, където е спечелил парите. разбрахме, че си хейтър на Стоичков ама мислете малко преди да пишете глупости.