17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са се срещнали. Къде са се срещнали. Какво са обсъждали. Изобщо много неясноти има. Но навярно скоро ще разберем.

Ами журналята дето пишат тези новини са от поколението на Айти специалистите и Фейсбук.Като им спрат нета на следващия ден ще почнат да скачат от прозорците.

дърт подлизурко.

Съмтайм люн

Аз ще й подаря две ...

Руските роби не харесват това.

като става дума за топки,нещо което е символ за принос към футбола, чини ми се, че Ицата май е объркал херовците.... Па на тая, става да и подари не една, а две топки,,, и още нещо, ама изглежда, че чак толкова все още не се е намразил......

Дребни душици! Вече не е смешно, тъжно е. Едно доста долнопробно шоу се премести в парламента и стана още по-долнопробно, чак да ти се доповръща. Къде е „великият шоумен“, защо се крие като мишка? Толкова надежди се възлагаха на него – а се оказа, че няма кураж, знания, умения, ноу хау, екип… И ще излезат прави онези, които предуперждаваха: Лесно е да ехидничиш от екрана, трудно е да бъдеш държавник. Каква е била поръчката и кой е поръчителят, скоро ще разберем. Нищо не остава скрито-покрито. А също ще научим и цената. Язък за празните надежди

Е и твоето време ще дойде. Питай Божков как се прави партия от Дубай?? Ще ти се наложи май май..

Това за мишката беше много оригинално,защото той винаги се е представял за тигър.

Егати тъпотията!

Да и дава каквото сметне за добре. Топката си е негова. Иначе можеше и да не го прави публично, че да не бъде излагация.

Ицо, падна ми в очите ! Продаде се ! Абе тая те лъже, че си известен в Щатите ! Там никой не е чувал за теб, но ти предаде феновете си с тази излагация !

Повечето хора не само в европа. но и Щатите не знаят. В Щатите посланиците се назнаават от президента и във важни държави се назначават истински посланици. В безинтересни за Щатите държави президентът назнаава хора, които са събрали големи суми за кандидат-президентските си кампании. Това от което се интересуват подобни "посланици" е да навъртят определен брой години като посланици, след което могат да се пенсионират и получават пенсия равна на заплатата на посланик. Очевидно основното задължение на подобни "посланици" е да си бъркат в носа и очевидно съществото, което се води за посланик в България, е точно от този тип.

Не, награсдата трябва да бъде "златен чеп", не за друго а защото целокупният български народ се търкаля като топка - без цел и посока вече 30 ГОДИНИ!!!

Смешка. От какъв зор? За тая трябва бухалка по тиквата и да се връща обратно в Щатите.

Аз пък предлагам 2 топчета.

До сега не съм чувал за спортно сътрудничество между САЩ и България. Не вървам да има и в бъдеще.

промосковско келеменце :) купи си слухов апарат , щом не чуваш :)

Кжо развиват бе ТЪПАНАР

Ти и за световното във САЩ 94-та сигурно не си чувал

Трябваше да получи куха кратуна - като главата и.

Главата МУ

г-н Мустафа не знае умора!

А на тавариш мутрафонова Любо Пенев и разказал какво да прави със супата :)))

А ти си правил жестомимичен превод на разговора,нали;)

Павле , осми клас имаш ли?

Що ти нямаш и завиждаш ли "даскалице" ?