17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новинарят наясно ли е, че такъв отбор ЦСКА не съществува?!

Джон, тук някой мучи! Евроидиот, сър!

Интересно,че всички български вратари са по добри като класа от вратаря на ЦСКА,Бусато.Сменете го.

Това сега кое ЦСКА е? Нашето или онова гадното?

Абе викай само ЦСКА и няма проблеми.

Нямам представа защо фенове на онзи отбор от герена коментират , а иначе хубав мач ,но старата слабост за допускаме от едно положение да има гол съперника и това да не си вкарваме създадените положения

Супер смешен отборченце е това ботев,цял мач нищо един удар и по случайност влезна и много отворени.Трябваше да ги бием с поне 5 на 1 е реалния резултат.И стига сте ревали,ви е не сте истинския Ботев а някакво бледо изчадие.САМО ЦСКА!!!

Левскар съм,но ми хареса мача.Имаше от всичко,и този завършек. Честита победа на кое и да е ЦСКА това. Но сега трябва и ние "Левски" да покажем игра.Може да губим,но играта да е привлекателна и динамична.

ама друг път. ЗА левскарите е присъщо чувството за справедлидвост. А тя изисква да кажеш, че платения номер на Гриша Ганчев за победа е все един и същ- гол в продължението.

Смърт за цицекс, урода от ловеч

Е.би си макята милиционерска !

И този път Лудогорец е шампион!!!

Ако тия се надяват все на "последната минута", тежкоим и горко.

Тия двамата футболисти на ЦСКА на главната снимка, какви са - Пияници, Наркомани и Педдерази ?? Не ги ли е гнус да работят с тия маймуни дето пренасят Корона-вируси, Африканска чума, СПИН и Ебола ?? Българските ФУтболисти, ако искат да имат РАБОТА като футболисти, и да я има България, трябва да изгонят собственциите на отбори, които дават пари на чужди башибозуци... А Зрителите, ако са истински българи, нека отидат до лагерите за Башибозуци (араби и негри) в Елхово, Харманли и СОфия( Враждебна ), и да почнат да бият башибозуците да бягат ОБРАТНО към Турция, както Васил Левски, Българската Армия и Христо Ботев са правели...

Много слаб футбол, мога да го нарека"трагикомедия" :) Инак, само ЦСКА!

Бахур за литекс

Статистиката показва пълна доминация на ЦСКА. Единственият точен удар на Ботев се оказва гол. Не знам кой е имал късмет....60-40 притежание на топката....показателно... Друго прави впечатление. С годините на демокрацията публиката на "Ботев" - в кавички, понеже това отдавна не е нито Ботев, нито дори Тракия, та публиката на тоя отбор изпростя потресаващо. Това е може би най- селската агитка в България. В сравнение с тях феновете на Локо изглеждат от друга вселена. Имам чувството, че в Пловдив е така - ако си интелигентен човек ставаш автоматично от Локо, ако си дете на Митьо Селския - отиваш при Ботев. Отвратителна коматевска сган.

Учат се от "софийската" публика. Между другото на финала срещу локото бях в публиката им от чисто любопитство и напук на коментарът ви смея да твърдя, че в сектор Б на националният стадион по интелигентни хора не е имало. Може да съм улучил случайно такива хора около мен, но десетките пъти в които съм бил в сектор Б е нямало и 1 път с толкова интелигентни хора, пеещи и с чувство за хумор. Майните (ботевистите) нямат ищо общо с комплексарите от Лаута, които незнайно защо ни ги приписват, като приятелска публика, да не говорим, че ботевистите са десетки пъти повече от столипиновци, което може би оправдава комплексът на локомотивците. Наско дай газ, младите в Левски искат надъхване, ако трябва се картотекирай и влез някой мач!

Бил си в сектор Б, ама като фен на цска 1948....

са цъфнали и вързали, ама пишат ли, пишат...

Как може, да направиш "стена", за да браниш собствената си врата и да допуснеш трима ЦСКАри да пресъстват на твоята стена?? Толкова ли сте глупави, бе "канарчета"??

Така ни беше заповядано!

Кое цска ?

Е, как кое? 1948..... Което и да е.

Лоич ?

Браво! Честита победа на Цска 1948!