17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз имам Поветкин да му затвори латерната и също и Д.Уаидлър да разспори зурлата на Т.Фюри .че да се приключи с тия противни циганета братчеди. Та той дългия глист още не е ял стабилен тупаник в МУЦУНТА. Ама сега вярвам,че Уаидлър ще го направи.и нищо чудно да го изкарат с шина на врата.

Искам Поветкин да му разспори свинската зурла

До тук коментиращите са за лечение се лудница.

То само малоумни и у този така наречен спорт и какво му е спортното кръв зъби и травми, ела и ме бий у моя спорт кат надупя някоя хубав Елка и реве да спра после ме иска пак и пак туй е хубу

Поветкин е страхотен боксьор дори на тези години. Загуби от Джошуа заради леко невнимание при което получи много лош удар. До този момент стоеше перфектно и водеше. Имаше и шанс да нокаутира патладжана. Ще спечели без проблем с/у тоя дето О'Пулев трябваше да го откаже от бокса.

Само дето Гришо де хвърля на Милфове а старата Конра е на младо агнешко)

Абе, "последната жертва на Кобрата", да не би да беше Богдан Дину. Или може би Джени. Или Кобрата беше последната жертва на Джени. Че се обърках.

последната след Джени и Хелън е някаква гимнастичка, забравих и името, и той като Григор премина от срещи на корта към други срещи