Последният съперник на Кобрата го отписа в мача за титлата

Пулев е като робот, няма как да бие Джошуа или Руис, смята Райдел Букър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много бааавен робот

Ние сме най-добрите в света в това, което правим и затова критикуваме и плюем по малкото ни останали качествени спортисти! Не са ни на нивото, просто..

Като прилича на робот и прави едно и също защо за 10 рунда не му свика и не го просна,а всеки удар ти влизаше в кратуната?Преди мача каза,че бил в топ форма и бил на лагери с усик и уайлдър сега другпо пее!

Пулев е най добрият ни боксьор в тежка категория в ден днешен! Истина е,че няма силен удар и,техниката му е бедна (едно,две и назад) останала от годините на аматьорският бокс! С годините спада и бързината на ударите му което му беше козът през годините! Реално ще бъде успех ако отново стигне до мач за титлата!

Много точно го е казал човека той 12 години не се е боксирал професионално, кобрата не може да стане шампион едно техниката яняма второ вече и годините му тежът отива към 40

Щом не можа да нокаутира това кюфте... значи нищо добро не го чака.

И фюри не ноклатира последния съперник.Това слаб ли го прави?Пулев играеше на сигурно.Ако беше иначе щеше да е много тъп!

Браво на Кубрат! Има всички шансове да спечели, никакъв страх от никой не трябва да има!

Дебелият Букър да се радва, че се прибра при семейството си а не в болница. Защото Кобрата можеше и да го нокаутира. Всички знаем, че Букър дебелака е спаринг партньор и не бива да му смазват главата, която не се отличава с особен интелект, както и тялото му с особена атлетичност, за да може да изхранва семейството си. Трябва да е благодарен на Кобрата, ане да се пъчи.

Кобрата кого е нокаутирал бе смешник

И защо трябваше Пулев да покаже в действителност какво може!? Срещу слаб противник се играе само за побрфа! И той я постигна! Какво повече искате!!!

Като спиш с мъжа си не му показвай какво можеш. Само легни по гръб и си отвори краката не си давай зор.

какво им обясняваш на злобарите.

Прав е. Кубрат не показва особен стил

Много като тебе вече плакаха....

Само фактът, че му предстои мач за световна титла трябва да ни прави горди. Но булгар, булгар му дай да мрънка, мърмори и дърпа обратно другите в казана.

Пулев изигра приличен мач, каквото и да твърди ПОБЕДЕНИЯТ МУ СЪПЕРНИК! Въобще не споделям мнението, че всичките му съперници, с изключение на Кличко, са били слаби. А, я си спомнете, колко човека са се справяли с Кличко? Има си стил на боксиране Кубрат ! Просто не е нокаутьор, няма и да стане. Срещу Джошуа няма шансове!

Напротив точно с джошуа има повече шанс отколкото срещу фюри ортиз или дилиян тея ще го убият от бой

"Трябваха ми парите, за да осигуря следващите месеци на семейството ми. " Ей такива са почти всички противници на великия Кобра!

Прав е негрото нашия знае само лев пак лев пауза пак лев десен пробва пропуска пак лев и това е иде до него вдигне гарда и чака чака да дойдат марсиянците дебне демек с тоя бокс световен шампион ама на село ще стане

пълна трагедия си кобра ,едвам те изгледах

Личи си, че Господ от нещо ви е лишил, но няма нужда да ни занимавате с нещастието си! На тези, дето се пънат на Пулев, пожелавам ви да постигнете, това което е постигнал той. Не ви давам акъл да се изправите срещу него, щото ако можехте, нямаше да акате под всяка новина за него.

Право куме в очи !

tonk11

Право-криво, лигаво. Хората казват като ще падаш, падни прав. Другото са оправдания. А оправданието е като гъза-всеки го има.

принципно е прав, но нещата май отиват натам, че на О'Пулев няма да му се налага да се бие с някой от двамата. ако наистина победителят ще се срещне с Усик, то единият пояс остава вакантен и нашият ще се бие с друг опонент, което ще бъде като дар от небето. това му е единственият реален шанс да стане световен шампион и искрено се надявам да го постигне.

Абе по принцип е прав....

Тук го боготворят,само защото бил българин,странна причина,но никой в чужбина не уважава Пулев,Кличко го нарече засерник,т.е.посерко.

... щото Кличко е голям незасерник ... айде стига ...

Причината е достатъчна.

Той дори не е бг циганин е

Добре го е казал ... само дето е бил доста учтив към нашия "голям" боксьор. Досега Пульо е играл един единствен път с истински боксьор ... и беше размазан. Пульо е едно лайно, устато, напъващо се да е известен ... е то с напъни става само в кенефа. За другото се иска талант, качества, много труд ... които Пульото нито ги има, нито ще ги придобие щото е вече за боклука -- много е стар.

Chefo77

Леле, колко гръмко звучи от позицията на клавиатурен неизвестник. Подозирам, че същият този се насира, когато двама цигани долу пред блока си говорят на висок глас ...

Спорт за мазохисти, тия за едните пари и резбата ще обърнат

А за какво да се бият, ако не за пари?

EЕ като си загубил, имай дотойнство да поздравиш

Даде му безценен съвет! Това е повече от лицемерен поздрав! Ако има екип да го оцени , де....