17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търсим Илианчето, някой да я е виждал?

Сензация! И четирите отбора започват с Л ;)))))

Забравил си азбуката. ЦСКА започва с Ц, Динамо започва с Д.

Дано ш 4 рите не отпаднат

Нямаме един свестен стадион, но в с. Гол Тупан ДЖ ПИ груп построй спортна зала за деветимата старци в околността!

Динамо е наислствено име, сложено от тези дето са ви създали. А Литекс си го приехте вие, феновете, ЛИЧНО !

Надяваме се да имаме наши отбори много дълго в ЛЕ, това говори за качеството на първенството, но ние си знаем че не е кой знае какво. Хубчев си казва, че сме зле със смените в "Левски", та може и да минем напред, ама само може.

Само да не опакят като круши още тоя кръг .

Добре,ама къде? Пак ли по засекретените телевизии на гелосания?как ли не бих му дал 7 лева.....къде са българските телевизии?айде без подвеждащи заглавия....

Динамо го сложи вашето Политбюро, с надеждата Левски да загуби привърженици, а вашата кочина да стане с повече от един файтон нещастници..

Всяко удоволствие се заплаща. Искахте капитализъм, а продължавате да плачете за времето на партията-майка.Около 5 лв е абонамента на месец за двата канала на Диема Спорт. Мнооого по-малко от билет за мач. И гледаш десетки спортни предавания.

Този на снимката е чист българин от Столипиново.

Да са живи и здрави тия от Политбюро, които направиха Динамо ведомствен клуб на Български пощи, а след това ги обединиха с ведомствения отбор на МВР - СлабакСф. Динамовци обраха националите на актуалния (към тогавашна дата януари 69та) носител на купата и спечелиха няколко трофея. Ако не бяха комунягите тия щяха да са на нивото на Септември и никой нямаше да ги знае. Стават популярни едва при майор Цола Драгойчева и фашистките поздрави преди всеки мач, които са увековечени със снимков материал. Динамовци са най-мразеният отбор в България!

7лв ама вече е 8лв.

Лоши новини от снощи за Динамо. Вадуц се класираха и ще дебнат колоса Телеспор от Анадола.

Всички милиционери - футболисти бяха с пагони Левски-Спартак! А къде е Спартак сега?

Ще видим големия пакет отблизо.