17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами може и да не е зарАзен, но някакси не звучи много добре това, че тълкуват собствените си правила според ситуацията. Ако смятат, че щом преди 2 месеца е бил положителен, сега не е рисков (без да коментирам, че това е спорно по много причини), ми възникват два въпроса: 1. Защо не са го написали черно на бяло като част от "строгите" им правила? Да сложат текст, който казва напр. "Ако тестваният е бил с положителен тест в периода от ... до ... седмици преди ..., му се позволява да участва". 2. Защо изобщо ги тествате тези играчи, след като положителният резултат не е пречка за тях? Някак малко е несериозно всичко това. Американците как отстраниха Ноле лятото? Нали само повтаряха "правилата са си правила". Какво стана сега?

За представители на САЩ правилата не важат. Това е ясно от години, така че не е нужно да се обяснява. Не само с положителен тест за Ковид, а и с положителта допинг проба, защото се признава за лекарство.

Винаги пълен ташак е било всичко с тези тестове. НУЛА достоверност имат. Същото е и с ваксините.

Американците демонстрират сила, чрез арогантност, но не разбират, че се излагат и колко долни са. Просташка история.

Това е такава простотия. Всеки преболедувал развива имунитет срещу даден щам ако въобще развие имунитет и спокойно след 2 месеца може да се зарази с нов щам на вируса. Те затова са ваксините, защото се предполага че покриват всички щамове. Най-много да се изпоразболеят както в Швейцария заради един човек 27 състезатели се разболяха за 2 седмици и отмениха състезанието.

Не е проблем, че нямаш знания в тази област, а че въпреки незнанието си поучаваш хората !