17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атмосферата в националния не е на ниво в момента. Дойде време за промяна и тя трябва да дойде от федерацията. Данчо Лазаров трябва да бъде сменен с някой жаден да постигне резултати. Владо Николов, например.. или Пламен Константинов.. хора вряли и кипяли в спорта! Докато не стане това волейболът ни ще върви все надолу. Иначе има как да се постигнат успехи, дори с тези играчи.. но трябва ново ръководство, което да акцентира върху работата, да застане изцяло зад някой стойностен треньор, който да изгради отбора, да даде на всички да се разбере, че той коли той беси.. Който иска да играе за националния трябва да го прави преди всичко със сърце!

Ще е срам ако вземе в отбора мързеливите сестри Братоеви, които го плюха и развалят хубавата атмосфера в отбора. Разни звезди, които нямат желание за победа и гледат само парите да си стоят по баровете и чалготеките!

На мястото на Пранги, бих напуснал сам. Българдките путьовци са нахални, мързеливи и неблагодарни.

Да изгонят всички татуирани манекени, пишман волей болей дрисльовци

и най добрия мебелист не може да направи хубави мебели с лош материал, същото е и тук, италианеца не е виновен за слабото представяне на татуираните нарциси, които са мързеливци с фалшиво самочувствие, състезателите на другите отбори се раздават на 100%, докато нашите путьовци не се хабят. Това е типичен български синдром на селски тарикатщини, такива са и фитболистите ни и тенисистите и комунистите...

тази отчайваща конкуренция в Берлин шансовете ни са не нулеви, а просто отрицателни...На това Европейско първенство се видя, че някои отбори играят инвънземен волейбол, до който нашите не могат дори да се докоснат! Да не говорим за дух, себераздаване, ентусиазъм, уважение към родната публика и родината... При това трагично представяне през тази година логично, честно и достойно е както треньорът, така и ръководството на ВФ да се оттеглят. Аналогичен, огледален, е случаят и с българския футбол! Но гьонсуратлъкът е очевидно спортът, който най успешно се практикува у нас...

така е. когато се изпусне питомното, няма мисъл да гониш дивото. класирането ни за Токио беше сигурно. но както винаги става...хубава работа, ама циганска...българска!

Не.бих работил с някой, който ме нарича дементен!