17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно убеден съм, че са празнували и не само футболни фенове.Хората са бесни.На времето Германия като стана световен шампион всички полудяха и закачиха немско знаме на балкони и прозорци.Защо ли.Ами защото иначе в тази държава ако си окачиш националния флаг, ей така, защото си на кеф или искаш да си възпитаваш детето или просто защото си обичаш държавата, рискуваш да те квалифицират като...абе като каквото се сетите.И ще те гледат подозрително.Поради подобни причини не осъждам никой който не е съгласен с налаганата ни масова лудост.Дори да е опасно за здравето.Здрави идиоти не знам на кого са потребни.Всъщност знам.Но нали има ваксини, какъв е проблемът.

Евала щом са срали върху помиярските мерки!

Интересно колко заразени има днес и колко хиляди умряха ?

можеха да изчакат с празника, 2-3 години :)

Футболът е спорт за плиткоумни простаци и дава повод на разни примитивни кретени да се напиват или още по-лошо - да трошат и посягат на хора. Затова футболът трябва да се забрани.

Самият факт , че предлагаш да се забрани спорт защото има пияни и прости фенове показва колко плиткоумен си и самият ти.

Футболът е спорт за плиткоимни простаци и два повод на разни примитивни кретени да се написват или още по-лошо - да ърошат и посяга на хора. Затова футболът трябва да се забрани.

Да забранят ЩАСТИЕТО със закон!

+10000

Браво!!!! Само така ще победим ковидарите!!!

Евала на пичовете. Само така. Ковид да го духа

YCBM

Дори от 4-та дивизия влязоха и взеха титла по-рано от "колоса" Лузърпул, който чака 31 лета, а после да е най-жалкия шампоан.

браво

Шок и ужаст.

Ето, човекоподобното от снимката си ходи с дезинфектант. Предполагам, че цялото стадо така е направило и са дезинфекцирали де що могат.

простотия и селяндури !

Партийката на Шмеркел търгува и прави далавери с маски и дезинфектанти, Комисията с ваксините даде едни милиарди и се нагуши с комисионни. Никой вече не вярва че лекарите се борили. Борят се да оберат простият материал. Ама материалът скоро ще да е гьотериците като в САЩ. Я как хем можели да лекуват хем да ваксинират след въстанието.

Ами не са виновни хората, че искат да празнуват и, че празнуват. Дали сте им повод - празнуват! За едни може да върви бизнесът на пълни оборот, за други не може. Сърбайте си попарата.