Предстоят пет дни за важни решения и действия в "Левски"

Във вторник БФС ще поиска гаранции от клубовете за финансовото им състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Насранко Раев няма пари нито за прехвърляне на акциите, нито за гаранция, нито за издържане на клуба. Фалит и А окръжна за "лос говедорес". Леефски омреа! АМИН!

мир и съгласие, камо ли толерантност? Вижте тук долу искърското сиво говедо какви ги плещи! Гной и фъшкии! В тази връзка, сериозно, някой запитва ли се кога ще се върне статутът на големия отбор "Локомотив Сф" с традиции и легендарни играчи, да не ги изброяваме сега? Защо го изхвърлиха, какво им пречеше? Без тях не е същото и групата осиротя, тръгвайки регресивно всяка година. "Левски" винаги е бил силен, когато си има достоен съперник и опонент насреща /не казвам враг или съперник дори!/. Но да видим какво ще стане при новото положение, финансовият въпрос излиза на първо място, за да се успокои клубът и отборът респективно. "Левски" значи свобода, не фатмащина!

да засадят домати на Герена и по една мотика на ритнитопковците.

Време е да поемете по пътя на ЦСКА!

Само ме ми е ясно каква е разликата дали Наско Сираков или Христо Йовов ще "притежава" акциите на някой клуб, като реалния робовладелец пак ще е тоя с парите за пране отзад. Абе закривай тоя вмирисан спорт, видя се че може и без него по ковидско...

Домуса сега ще качи парите за тв права. Главният ще му заповяда. Гнусно е да гледаш игрите всички паразити докопали се до власт :(

Пожелавам успех на Наско Сираков. Заел се е с трудна задача, но вярвам че нещата за Левски ще се оправят. На всички коментатори тук им е лесно, но само си представете колко нерви, стрес и работа ще са нужни. Добре че има и такива хора, които да се опитват да решават някакви проблеми в тази държава.

начина по който пишеш "всъщност" доказва ще си най-много авторитет от етажната площадка в някой панелен блок и между другото; Не коментирай хора като Наско Сираков, които са отдали живота си на нещо, а и са постигнали много. Дори да си от ЦСКА трябва да уважаваш противниците, особено тези, които всички признават. .... А относно възможностите му: Съмнявам се ти да си най-информирания до къде се простират! Със злоба нищо не се постига момче.....БЪди фен, спортсмен, отдай се на идеите си, но не бъди дребна злобна душа, така не правиш нищо!

И кой е той? Този да вземем лиценза на някой друг отбор ли? Или мъжки и с достойнство, както истинското ЦСКА направи и започна от долните групи.

Дано има правилен ход и успее, но и дано не е на "всяка цена". Интересите към клуба от години са преди всичко от крайно съмнително-сенчести бизнес интереси, които ползваха нарочени за фенове протежета, а точно това отврати Сираков и той напусна. Нека се замисли и от колко години от школата не е излязло едно попълнение, което е на средно европейско ниво. Дано успее

Второто

по пътя на цска докато си намерите нов чичо с парички

Какво е постигнал Сираков?Приличен играч с таван Левски.Никакви индивидуални награди,н никаква кариера в чужбина.Пълен със зависимости.

"Актът е закъснял с около година, когато именно "сините" се отдръпнаха от инициативата, която поде ЦСКА за промяна в статуквото..." - пореден пример какви к-урви са Евроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. После Домуса ги пусна за купата на България.

Властта ако си мисли да ни представя тайното отклоняване към ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ на пари на данъкоплатците, като ежемесечна кампания от дарения от феновете на Евроидиотите – това ще излезе на ББ през носа, защото първо е много плоско и второ на тази криза има безброй настръхнали хора, загубили работа, на които ще им кипне и ще прелее чашата.

Основната работа на Гъза е да отиде при ББ да си свали и пред него гащите както го стори през 90-те пред публиката на Евроидиотите – да си даде гъза, за да измоли поредните траншове пари на данъкоплатците, за да не фалира ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Както Раева ходи при ББ и с вкисналата й шунда измолва пари за художествената. Специализирани к-урви на всички власти са Евроидиотите.

ПОВЯРВА ЧЕ Е ВЕЛИК И ЗАПОЧНА ДА ИМИТИРА МУТРИТЕ - НЕГОВИЯТ ПРИНЦИПАЛ ! ВЕЛИКА СЕЛЯНИЯ !

Ураа, подобието на футбол в България ще продължи да съществува. Г-н министър-председател, помогнете , доста пари идват от ЕС, дайте някой и друг милион , за да може да се радва народът и да се трепе по улици, паркове и стадиони и да осъществява дигитална революция.

Заривай !

Едно време ритахме без пари на стадион Раковски , можеше да се тича в стадионите на червените писти, а мястото на прочутия парк Възраждене имаше един стадион, където семейно сме тичали, играли баскетбол , тенис на маса. Очевидно държавата е плащала за това. А сега държавата плаща само за "елитните" спортисти. А здравето на хората особено в градовете трябва да се поддържа с малко физкултура, но за това хората трабва да си плащат, защо? Нима футболните клубове са по важен ресурс за държавата от хората, които работят тя да съществува?

ВИЖДА МУ СЕ КРАЯ.....

с тегобите на говедата! Да ги изхвърлят в зоните и толкоз!!! Аман от тях...

Нямам представа кой може да даде толкова пари. Най-вероятно ще има разпродажба на футболисти и бодро с деца от школата, което си е добре в средносрочен план.

се заплита повече.

Сега ще поемат мазния на шиши за втори път пред цялата страна. Отбор на проститутките на всяка власт! Обора на Цола Драгойчева! Не заслужавате да носите и никога не сте заслужавали да носите името на Апостола на българската свобода! ФК Пеевски!

Голямото плюскане от наско курвата започна! Предстои голям рев и плач от тити палячото! Дълговете са много по-големи - над 30 милиона!?!

Стига с тоя 'Левски"!!Срамят името на апостола!Отборът на ББ.Няма на света държава с отбор,кръстен на Националният си герой,даже на двама...да се преименуват за да не се срами името на Апостола !!!

Не е достатъчно, трябва и илиянчето да му го олигави на онбашията.

Тоя джип Насето под наем ли кара?

Пеевски ще плаща пак. Нали Левски носи неговот име

НАправо да фалират тия боклуци и да се пререгистрират като Пеефски!

Футболен клуб за да съществува, да е успешен или да е водещ, трябва да има за собственик много богат човек. Няма изключения в света от това правило. Този богаташ трябва и да е далавераджия, с поведение доста извън закона. Те подкупват, договарят се задкулисно, играят черно тото и т.н. Такъв човек беше Черепа, и останалите бандити-собственици на големите отбори. Наско е беден , нищо не може да направи и това е целта на Черепа.

Сираков продава джипа на Гриша Ганчев и спасява Леевски.

Фен съм на Тича 1913. Понякога трябва да гледаш трезво на нещата, не само да си избиваш комплексите и да мислиш, че всички са от ЦСКА! ;)

Взимат лиценза на Витоша Бистрица-Левски и готово. Поне ще са сигурни, че ще имат капитан бате Бойко, който ще им осигури така мечтаната шампионската титла.

И към двамата коментирали мнението ми: Ако Наско Сираков не е постигнал нищо като спортист (няма да коментирам други аспекти от живота му) значи критериите ви за успешен футболист са толкова високи че малцина български футболисти изобщо ги покриват.... Да има Стоичков, Бербатов, Балъков, и т.н, които са наистина успешни и в чуждите клубове,световно известни и съм горд заради това, но това не прави Сираков посредствен футболист и безличен спортист като цяло! Той също е оставил следа в съзнанието на българите, които обичат този спорт..... Към младежа, който си мисли че ме познава и знае какви комплеки имам:)))), но защо обиждаш криейки се зад клавиатурата? Би ли казал лице в лице на някой обидните думи които използваш за да визуализираш яловите си напъни да бъдеш интересен? Някой аспекти от поведението на човек отличават мъжа от мухльото! Няма да те определям, просто направих леко усилие да се опитам да накарам някой да прогледне и да го спася от блатото на злобата и завистта....Радвай се на успехите на "Тича 1913" и остави с Левски да се занимават хора които обичат този отбор !

време е за Лупи да излезе на арената....

Що не го затворат леески и кой от къде е?