17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много завист и злоба се е насъбрала в тоз народ бе. Един рекорд като българи имаме неподобрен и се чудим как да го оплюем,че чак и таен списък на ЦК на БКП изкараха. Кой си ти,че да знаеш за него ако е имало такъв списък бе измекяр долен,че и Стефка сложи в него.

За пореден път го казвам, Ст Костадинова колкото велика беше като лекоатлет ка, толкова сега е олицетворение на всичко пошло в спортния и светския живот в България. Като почнем от помпозната сватба за 500 000 в Св Влас, минем през спорното (купено) висше образование от ПУ, показното приятелство с кумовете обвиниями Арабаджиеви и стигнем до не справянето и с проблемите на българския спорт от началото на века. 16 г е начело на БОК и никога няма да стане такъв на МОК, защото и знаят интелекта на птица. Велика, велика колко да е велика. И Диего Марадона беше виртуоз с топка, но си замина ненавреме не справил се с живота след футбола!

Како, пардон, лельо Стефке, срам, че пак те преизбират. Ти не развиваш и не подпомагаш българския спорт, а живееш на гърба на държавата. Когато спечели първи мандат, да споменаваш Батето вечно с добро, мои близки лекоатлети се надяваха, че поне в тази посока ще направиш малко повече с името си и връзките си. С Добри-то сте близки. Да ама не!!!! Приказки и снимки само!

Скокливка!

.

Друго е да харчиш на мъжа си парите и да въртиш къмпинг в гръцко.... А българските бази и работа с деца са последна грижа. Скок подскок към следващата далавера

хахаха

Пети мандат , а спортните бази и въобще условията за спорт в страната са трагични. Затова са ни такива резултатите. Там където те са добри -зобят като бесни.

И едно време "зобеха", даже имаше списък на спортисти-утвърден от ЦК на БКП за състезатели с "нестандартно биостимулиране"............За това рекорда на госпожата още е неподобрен......

Това същество е толкова просто, тъпо и неуко, че чак д-р хонорис-кауза Стоичков ми се вижда "ентелегент". Тъпата путка Стефка се затруднява да произнесе изречение с повече от 2 думи.

До напикаване....и тя като перуката.....резултати...трагични...,но те доживотно ....нагли,прости и арогантни

Ми да я изберат и за шести и за седми, а медал от олимпиада ще има да чакаме още няколко петилетки...

Един път скочи - цял живот прибери

Скочи ти. От дивана е много по-лесно, госпожо, никому неизвестна.