17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Zozulia eres un nazi" просто му казват ,че е нацист нищо по -вече.

че е ши*ан нацист, а той се обижда. между другото и запалянковците на Байрн са му крещяли същото на Зозуля така на мач през 2017 година, а те разбират що е нацизъм.

Запалянковците на Райо по-добре от нас разпознават фашистите и нацистите. Все пак нашата държава бе съюзник на Хитлер и затова някои не разбират нещата. Вижте студентския празник вна Испания в Саламанка на 12-12-2019 и ще чуете какво мисли испанската младеж.

историята, украинците пропускат Германските войски без съпротива........тъй че ...

То че българите една съпротива опънаха. . .Да бе, верно ние си бяхме с фашистите, защото сме с фашисти. Докато те дадоха най-големите жертви и разрушения.

по добре нацист , отколкото русофил !

Нацистите да си стоят в тяхната кочина - нацистка Украйна. В Испания нямат работа

По-добре феновете да викат на Зозулкин, че е бандеровец, което пак означава, че е фашист. Но не е наказуемо ...

Абе Светле ти знаеш ли че Бандера е изкарал 3 години в концлагер? Защото е искал независима Украйна. За същото нещо Съветскате служби го убиха, след като превзеха Украйна, и го нарекоха фашист. Ама толкова ти разбира малката глава. Се едно аз да кажа, по-добре да то викат Светла, че курва е обидно а ти сама си знаеш.

Фашизмът е добре познат в Испания още от 30-те години на 20-ти век. Украинците са тръгнали натам, от където испанците отдавна са се върнали

че са го нарекли ши*ан нацист? преводът "скапан" е много захаросан.

Скапан фашист - какво хубаво определение за Зозуля. В Украйна даже са на власт

Естествено, че е фашист. Всички украинци са такива и хората по света го знаят.

По-добре фашист, отколкото комунист!

Вън нацистите от обществения живот изобщо !

Вън комунистите от обществения живот изобщо !

Зозуля е изразявал подкрепата си за фашистите Бандеровците многократно. Нацистите не трябва да биват подкрепяни ! Мадридският Райо Валекано е в квартали на Столицата които ,заедно с цяла Каталуния са били в Основата на борбата срещу Фашисткият Режим на Франко ! Затова тези хора мразят Фашисти и нацисти .

в дира има много поддръжници на нацизма, ако се съди по постингите им в теми за хитлер, да речем.

Какво точно му е "расисткото" на такива скандирания? Явна провокация от страна на аллкажните рашистки хибридни окупатори!

В Украйна зозуля (в превод кукувица) е известен с подкрепата на организацте, воюващи в състава на АТО в Донбассе. В частност, Зозуля е закупувал оборудване (вкл. оръжие) за "добробатите" (мародерите и убийците на мирни жители от доброволческите баталйони). Нееднократно е бил забелязал заедно с членове на групировките, подкрепящи нацистската идеология на Степан Бандера. Не го искат - и ще трябва да ходи да печели за бандеровската си кауза другаде.

ами те хората знаят кои са били подлоги на фашистите през ВСВ! знаят и как избиваха хора в одеса преди няколко години!

По тази логика трябва да закрием почти всички вестници, че те редовно наричат "крайно десни" всички, които не са съгласни със лявоболшевишките идеи. Чеовекът не е трябвало да се връзва на наглостта на ляволибералчетата.

ли наричаш лявоболшевистки? кажи го това в Полша.

Естествено, между болшевик и либерал няма почти нищо общо.

Именно, сегашните "либерали" са си баш болшевики. Няма нищо либерално в техните идеи. Готови са да заклеймят като "крайно десен" всеки несъгласен с техните идеи. За това им казвам либералболшевики или неолиберали!