Коментари - Премахват канабиса от забранените вещества в спорта заради най-бързата американка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ВЕТО на България и страните от Европа.. Или да ИЗХВЪРЛЯТ тая Наркоманка- маймуна обратно към Африка ИЛИ да изхвърлят целия отбор на САЩ.. НЕ ни трябват негри- маймуни- Наркомани, които да ни разболяват с наркотици...

Само не разбрах, ако ти почине близък и това е оправдание да жулиш наркотици ли? Не съм чул да има лекарски предписания при смърт на близък да ползваш канабис или хероин! Вярно е, че предписват лексотани, валидоли, ама някои хора като им подадеш ръка, я грабват цялата чак до рамото.

Канабисът дава крила и почваш да летиш! А едно е да летиш, друго е да бягаш! Различни дисциплини...

Сега намерете снимки на сетрите Уилямс и на Мария Шарапова. След това преценете от тях трите кои взимат анаболни стероиди. След това сравнете вашето мнение с мнението на някаква там антидопингова комисия. Ако не съвпада не се учудвайте. Вие нищо не разбирате от анаболни стероиди и кой как изглежда след приемането им.

Предупреждавам, въпроса е с повишена трудност … Ако това беше случай с руски спортист смъркал или пуфкал канабис дали щеше да се сбират за да го легализират/изключат като допинг?

Това татуираното, с изкуствени мигли и оранжева коса колко майки има, та се уточнява за биологичната майка?

За американки може.

А дали няма някой нов допинг, който се появява на тест за канабис ? И затова да е целия вой ?

Ти и виж ноктите брат!

Прилича на мъж!

Майтапа настрани, но имам неприятното усещане, че някак ни готвят канабиса да стане нещо съвсем обикновено, по-обикновено от тютюна даже. Да е разрешен даже за малолетни, да е разрешено да се кара кола след напушване с канабис, да не е ограничен по никакъв начин. Даже комбинирано с една друга статийка ми дава усещането, че ще ни го пробутат някак, да минава за смекчаващо вината обстоятелство при престъпления. Нищо доказателствено нямам, просто усещане за готвена ни гадория.

както е тръгнало, най- добре ще бъде да разрешат всички наркотици и всякакъв вид допинг. Никой няма да има проблеми с допинг контрола и забрани за участия . Винаги ще печели най- силно надрусаният.

Добре, че не бяга на четири крака, че с тия нокти...

Ако не беше американка и ако не беше негърка - едва ли щяха да премахнат този опасен наркотик канабисът от забранените вещества. А ако пък беше рускиня или беларуска - щяха да я изкарат най-пропадналата наркоманка на света.

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така... - 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист. - Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле. - Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи. - Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач. - Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката... - Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност. - В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения. - Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите. - Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв! - През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката... - И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе. - А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол! Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/joke/view/7535 © Actualno.com

Американската антидопингова агенция а е хванала и американската федерация по лека атлетика е наложила наказанието. Американците са се съобразили с правилата които важат в момента и тя е пропуснала Олимпиадата. Това дали им харесва или не е друг въпрос. Ако беше в Русия просто руската антидопингова агенция и руската федерация по лека атлетика щяха да потулят случая както са го правили преди. Това не е точно отговор на въпроса ти, но ще ти даде някаква насока ако може да осмислиш фактите.

Почнат ли отстъпките, ще има злоупотреби до край!!!

Begai na nekade be dinozavar. Ubito balgarsko pleme. Kanabisa e po bezopasen ot alkohol ama vie vsi4kite balgarski selski pra4ki ste piqnici. Za kakvo vi e kanabis, takav opasen narkotik, 6tom ste se najulili s rakiq ste dobre. Tapi selqni.

Имам достоверна информация от първа ръка ,че на следващото заседание на МОК ще приемат за олимпийски спорт- напушване с канабис .жалки наркомани

Може ли хероина да се узакони.

Ако бяха руснаци, щяха да бъдат наказани до живот, но щом е за наглите американци, ще премахнем канабиса, после и половината допинг!!! Такова двуличие няма! САЩ живеят изцяло на заем и печатане на долари. Ако големите притежатели на Американски ДЦК -Япония, Китай и др., решат да ги продават, ще стане интересно с икономиката и силата на САЩ - глад и бунтове.

От утре очаквайте в аптеките на щанда с антидепресантите.

_stankow

Няма да си подобрят постиженията, добре. А вредата ? Всяко пушене намалява капацитета на дробовете - фатално за спортиста. И после за да си върнат предишните постижения, какво ще пият ? Минерална вода "Девин", вероятно. А примерът за децата ? Някои от тях ще станат звезди и децата ще искат да станат като тях ?

_stankow

В тази дисциплна медал няма да оставят за другите нации ! :D :D

Нали знаете - "Парата командва"!

Пиши на кирилица бе, неграмотник!

Моля да забраните най-накрая на руснаците да участват на ОИ! Те са мушенници!

Тва шимпанзе за сащ ли се състезава? Не бяхме виждали геимирана и татуирана маймуна

А Мелдония ще го разрешат ли, че на изток го пият срещу депресия заради малките си пишки.

Изобщо не са ти ясни финансите и икономиката. Няма по-голяма простотия от това, което повтаряте като мантра. В ежедневието си ползваш хиляди американски, повтарям, американски продукти и приложения. Като почнем само през операционната система която ползваш в момента да напишеш този коментар. Вярвай си в думите.

Наркуманцити праят наркулимпиада. Ни знам зако изобщу участвами ф тия позьор ски игри. Да си бягат и плуват сами американцити и да си даат мидалити. Света са състезава със наркумани и инвалиди(асматици).

Мелдоният също.

То не бяха трансгендъри, мелдоний, канабис, Родченко, норвежките астматички... Ако искат да отврaтqт обикновения зрител от профи-спорта, постигат го умело

Илюзия е да смятаме, че на върха не се лъже. Фелбс и акула не може да го надплува в басейн, а е целия покрит със сини петна, сегашните щангисти вдигат двса и половина пъти повече от преди 80 години, сегашните спринтьори са по бързи и от стрела, а на троен скок скачат повече от бълхите. Нима си мислите, че техниката на спорта се е изменила толкова драсрично? Не! Просто всички големи зобат. Спорта се е превърнал с състезание между антидопинговата комисия и фармацефтиката. Ами че как целия отбор на Китай по бадминтон се оказаха астматици? И прочее дивотии. Тук играят страшно много пари, и ако си решил да лъжеш както тези на върха(защото просто няма как иначе да вземеш медал), но си политически изолиран, тогава ставаш аутсайдер и нямаш право на олимпийски отбор. Та ... за големите ще има компромиси - очакваме и за хероин и метадон. В крайна сметка, какво като се друсат, нали са шампиони?!?

Казва го така сякаш всеки се отишава с канабис при смъртта на близъка. Ами за нейна информация, не всички сме слабохарактерни.

Наркоманите винаги имат "разумна" причина да се дрогират.Целта на олимпийските игри обаче е не да промотира наркоманство и дрога, а за да вдъхнови бъдещите поколения да спортуват вместо да воюват.

расистко

Мал0умник, вземи се ограмоти малко. Марихуаната е набедена за "наркотик". Никотинът в обикновените цигари води до много по-голямо пристрастяване и увреждане на организма. Но понеже тютюневото лоби има огромни суми и влияние...

lu4ka

Многоумник, виждал ли си как мисли и реагира човек след дългогодишна употреба на “трева”?

Неее...Ред Бул ти дава криле.