17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пари за пенсии няма ама няколко милиарда за олимпийско градче и стадиони има, а?

Че той и помиярите му основно крадат от строителството, то за това е толкова калпаво, с най-евтини и некачествени материали.

Гащи няма, гайда иска.

ББ подхвана спорта. Ще строи нов стадион в София, а сега ще прави и ОлимпИада.

по темата и не беше спам

Тикво, Тикво-о-о - това е Олимпиада, бре, а не Хелоуин!!!

Тиквата е майстор на номерата от селски вечеринки! На мат`риала му трябва нова дъвка, щото старата се износва. Вчера бяха Баневи, онзи ден стадиона, днес Олимпиада и т.н. Целите се менят през два-три дни, а изпълнението е нулево. Важното е да не се взираме много в тоталното оси...ране на управлението. В безапелационното последно място по всичко в Европа. В краденето, далаверата, шуро-баджанащината и унищожаването на България. Че току виж малцината останали мислещи етнически българи се събудили и изритали некадърниците от ГРОБ.

Нали бяха хората лош материал????? Сега като излезе, че печелят медали остава извода, че лошият е той.

Какво лапане ще падне само, за нашите хора! Пък и ще спрат евросубсидиите през 2020 и кво ще лапаме инак! Така, че да живее Олимпиадата, нали е важно участието, де!

От пенциите не може да се краде, а от Олимпиадата - може!

А как ще се надуе Бойко, чак ще се пръсне.

А как ще се надуе Бойко, чак ще се пръсне.

А кога ще каца на Луната?

Малка поправка,поговорката е:цървули няма,гайда иска ! И може би истинската поговорка най- добре характеризира нашия цървул Боко Тъпото !

Строят му се стадиони и пътчеъа..... Защо ЕС дава толкова пари да се правят зали и стадиони на небивали местата. После стоят пустеещи и имат по едно събитие на година като тоя дебелак и агитката му отидат да разцкват.... Вземете едно Ружинци и Дреновец.... Има няма на 10 км едно от друго, 16 000 000 на вятъра, а безработицата там голяма, и яко мангал. Бааааа има ли мангал футболист въобще?