17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано, ама сигурно са ги проверили предварително....

Мара втасала ,та да строим и стадион

В същото време ние събираме 160000 евро за болното бебе и нямаме 20 млн за спасителни хеликоптери.

Хитрец е, не може да му се отрече. С това купи феновете на футбола от Пловдив, а с врътката в тотото и левскарите.

Всичката Мара втасала...

Айде на папагалите разбирам, нямат стадион, но за миризливите цигани от Локу защо??? Сигурно, за да не циврят. Егати запушване то на устите... С 12 милиона!!!

Купуването на Гласове е Престъпление ! Борисов Пазарува на едро , цели агитки с държавни Пари !

Сте поствали тази тиква в спортните новини. Бат Баце си прави политика и си купува подкрепа с нашите пари пак! И сега като ревнат всички агитки за пари,ко прайм? Лъжец и измамник е тиквата

Тотото замества седмиците като спонсор на Левски. Неслучайлно двама бивши левскари стават членове на управителния съвет. Поне по два милиона месечно, бюджетна пара! МАрица Изток натрупа милиард дългове, но спонсорира Берое.

Как и кой харчи парите ми, които давам на държавата ?

Сега .../ Чесно е да даде пари на всички традиционни отбори в България от всички областни градове.В противен случай ще приемем , че купува най- дивите агитки за да му е мирна главата. Иска да даде на Ботев заради самуилов но знае че от Локо ще вдигнат става и така потушава напрежението.Да погледне на какво приличат и другите стадиони.

И по зле ще става ....

Твооите пари са твои, дотолкова доколкото Горанов не се е заинтересувал от тях. Не си в затвора само защото Гешев не е намери доказателствата срещу теб. Междувременно между Горанов и Гешев те чака КОМПИ със запорите.

Добро утро, Енвер Ходжа!

Ама защо държавата дава безконтролно пари на ЧАСТНИ фирми, кавито са футболните отбори?????????? От къде на къде??? Ако аз утре си направя фирма - на мен ще ми думнат ли някой и друг милион? Или фирмата трябва да има абсолютно безсмислена и ненужна на обществото деийност, и работнците ми да взимат по 10-15 хиляди лева заплата, че да се класирам за държавната помощ? Аз пък не съм съгласен парите от моите данъци да се дават за някакви футболни отборченца, за да могат после ритни топковците да се правят на ВИП-ове по кръчмите......

Б. удари едно мачле с тези майнички.

На Гешефт, доказателства му не трябват! Както правел лъвът в онзи виц - първо късал и после броял, колко са топките!

лелееее политиците и спортните деятели еднакво охранени, ще се пръснат по шевовете... красота

Първата среща на новия стадион ще бъде на Бистришките тигри срещу Реал Мадрид.

Натиснаха Жоро Инсата да спонсорира стадион Ботев, но май на него изобщо не му се занимава:) Е, ако не иска да развърже кесията, Гешев и со. ще му организират една акция, като на Божков:)

Ако се съди по доволната физиономия на г-н премиера на снимката от това паметно събитие, той е решил най-важния въпрос за страната в момента. Ужасно е, че в такива бурни времена и в опасни води на кормилото на кораба "България" е застанал не капитана, а готвача.

Това е нерегламентирана държавна помощ за частна фирма. Нелепо и абсурдно, но нормално за Павиана. Всичко се събира в един чувал, от който вади и раздава баницата.

шкембета в ляво". "Бат Боце се подготвя за избори". " Премиерът на среща с потенциални гласоподаватели от Пловдив". Такива заглавия по биха подхождали. Затова пък ще построим частни стадиони. Сега разбирате ли защо няма пари за нищо - нито за здравеопазване, образование, деца със заболявания, дори и за подпомагане хората в кризата с коронавируса ?

Барселонският пак се е занимавал с нищоправене.

Гешо Събуди СЕ ! 12 Милиона за частна фирма ! 20 милиона дотации за частни издатели на вестници ! И тн. и тн

Най-обичам да подкупвам агитки.Пир по време на чума.Да не тръгнат да протестират.Властта ми е многп сладка.То не са лентички, екскурзии по цял свят.По главата ме галят. Всичко е точно.

12 милиона лева на частен клуб народна пара ,а за болници ,маски предпазни средства,за деца за пенсии няма

... дейността на тези фирми е да връщат процент от полученото от държавата обратно на ГЕРБ:)

Тези средства удобрени ли са в антинародното събрание в бюджета .Как тоя ще дава пари на частен клуб

Тоя наистина е тотално неадекватен! Държавата се тресе отвсякъде, полицията на половин Европа се занимава с корупционните ни далавери, а той си развява д-то по срещи с агитките! Всъщност, поредно доказателство, че управлението спокойно може и без него! Е, при условие, че начело са хора мислещи за страната ни , а не корумпирани продажници като ГЕРБерастите!

Напишете в Гугъл: 5 неудобни въпроса за "Барселонагейт"

Не купува , ами се откупува. Нито Локо, които са втори и носители на купата ще преглътнат , че Боко искаше да им даде 5 пъти по-малко пари от Ботев и след протести пак дава на Ботев 2 пъти повече пари за 2 пъти по-голям стадион, нито жълтите ще забравят , как ги правиха на глупаци като симулираха строителство преди изборите , за да е мирно . Иначе има логика в инвестицията, щото в най-футболния град няма един и един стадион, който да е нормален , жълтите играят на тренировъчната база в Коматево,а стадиона на Локо е с три срутени и неизползваеми трибуни.

Бай хой, стига си мародерствал с българите! На тити палячото даде Лукойл, на отбора от ливадата Българското тото, на Берое Тец Марица, на ЦСКА кога ще дадеш нещо! Стига с това пилеене и синьо наливане! БЕЗОБРАЗИЕ! България не е ти Бащиния и не е само левски! ОТВРАТ!!

... ако не харченето на пари за безсмислени разходи, част от които се връщат обратно към "разписващите" тези разходи чрез изпълнителите на тези разходи?

Балъци спите ли? Спете аз се грижа за вас!

243Win

Бойо си пазари агитки за протести и гласове за избори с нашите пари! В същото време хората събират капачки за да купуват кувьози за новородени. Отвратително!

Нямам думи!!! Значи нарочваш едни пари,министърът ги вади от хазната.После се отказваш да си купуваш самолет1обаче парите понеже вече са заделени ги даваш на приятелски фирми да ги усвоят!!! И всичко това го представяш като супер икономически ход!

Най-футболният град не е ли Стара Загора?

Стадион в твоя любим футболен град да си построят ОТБОРИТЕ - нали сте много велики ... играете добре, хората ви гледат, плащат, следовател;но печелите, следователно инвестирате в стадиони. Къде другаде си видял държавата на инвестира в активи, а част ни фирми да прибират печалбата то дейността, свързана с използването им? Второ въпросче към тебе (ако имаш повече от 2 мозъчни клетки) ... за каква логика от инвестицията ми говориш, след като и двете смепни отборчета, които цитираш не са направили НИЩО за българския спорт на международно ниво, за разлика от други СТОТИЦИ спортисти в други спортове?

Боко дава 12 милиона на Локо и 25 милиона на Ботев. В Пловдив няма нито един стадион, който да става От Локо искаха да се направи един градски стадион , на който да играят всички отбори, имаше и подписано споразумение Селяните от Ботев настояваха да няма градски стадион и да им налеят 25 милиона само на тях, като разчитаха на кмета , който е жълт, а Локо да стои без стадион , след протести решиха да дадат и 12 милиона на Локо .

Много е сладко да си купуваш изборите с пари от бюджета. Дебелият е станал цар в тази област. Саниране, раздаване на пари на частни фирми, агитки и т.н. Дебелият става все по-як милиардер, българите бягат на Запад, а България си отива.

Пазаруваме на едро

.... ще си ги търпят българите отново и отново. Това е положението, драги зрители. Не се опитвайте деа търсите здрав разум сред население от циници, отказващим да мислят и най-важното да действат! Така ще е винаги, докато няма действия, както имаше срещу Дебелия, когато комунистите се опитахйа да го направят шеф на ДАНС!

Кико - ходи се скрийх някъуде в културната столица .... въросът въобще не е кой от споменаттите от тебе два дебилнии отбора ще получи повече. ВЪпросът, драги ми Кико е: защо която и да е частна фирма очаква финансиране от държавата???

Стадионите са общински , не частни, после ги дават на концесия

аз не гледам ритнитопковци и тоя спорт ми е безинтересен

Стадионите са общински и си остават такива , не са частни. Въпросът е , на какъв принцип на едни дадоха 25милиона, на други само 12, а някои нищо не получават .

Тиквата да се разпорежда с нашите пари както му кефне?

Евала, Баце! Велик си! Още 5 годинки да ни управляваш държавата и после в заслужена пенсия и даваш път на младите. Благодарим ти за всичко, което правиш за Родината!

Вождът вождува вождествено!