Премиерът на Сърбия пое вината за фиаското на "Адриа Тур" и защити Джокович

Ноле искаше да направи нещо чудесно за хората от региона, каза Ана Бърнабич

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала ! Политик на място ! Дали някой от нашите тулупи, пардон - политици би направил такъв жест ?

Достойна за уважение позиция! Явно Ана Бърнабич е повече мъж от някои други премиери, на които все някой друг им е виновен!

бащата на Ноле показа долната балканска същност на цял свят

Нещо не моа да разберем - пише премиер, а пък се казва Ана Бърнабич! Явно е премиерка, но тогава кой е този на снимката?

Тя си е ,но е геeй.А иначе сърбите са големи "мъжаги".

https://dnes.dir.bg/svyat/makedonia-premier-sarbia-ana-barnabich-25921671 ХОМОСЕКСУАЛНА ЖЕНА ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИЕР НА СЪРБИЯ СРЪБСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НОМИНИРА АНА БЪРНАБИЧ ЗА ПРЕМИЕР, КОЯТО ЩЕ БЪДЕ ПЪРВАТА ЖЕНА, ЗАСТАВАЛА НАЧЕЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В ИСТОРИЯТА НА СЪРБИЯ. 23:56 | 15 юни 2017 Световните агенции съобщиха решението на сръбския президент Александър Вучич да номинира за премиер жена, която не крие своята хомосексуалност, и отбелязват, че това е историческо решение за тази традиционна страна, предаде БТА. Ана Бърнабич, на 41 години, влезе в политиката през август по покана на Вучич, който тогава бе премиер. Тя бе министър на държавната администрация и местното самоуправление. Номинирането й за премиер е още по-изненадващо като се знае, че гей парадите в Сърбия преминават под огромна полицейска защита. В миналото те водеха до стълкновения по улиците на Белград, например шествието през 2010 г., когато в насилието, предизвикано от екстремисти, враждебно настроени към гей парада, бяха ранени над 150 души, повечето полицаи, припомня Франс прес. Изданието "Жена" на вестник "Блиц" на свой ред отбелязва, че Ана Бърнабич е следвала в САЩ и Великобритания, откъдето се върнала през 2002 г. с две дипломи и владеене на английски и руски език. Бърнабич е родена на 28 септември 1975 г. в Белград. Завършила е бизнес администрация в университет в щата Мичигън, САЩ. След това получава магистърска степен в Англия, специалност маркетинг. По време на следването си в Лондон е работила за Сръбския информационен център като администратор и отговорник за връзки с обществеността. Задачата на центъра била да поддържа контакти между реформаторски настроени партии в Сърбия и британските медии. През 2002 г. след завършване на образованието си се връща в Сърбия и започва да работи като служител за връзки с обществеността по Програмата за аграрно развитие на Сърбия, финансирана тогава от Европейския съюз. Там се задържа само два месеца, след което преминава в Американската агенция за международно развитие (USAID), работейки по различни нейни програми в Сърбия. От 2011 г. работи в американска компания за вятърни електроцентрали (Continental Wind Serbia), а през 2013 г. става неин директор. Когато бе избрана за министър, мнозина я нарекоха "освежаване" на политическата сцена, защото е открита и непосредствена в комуникацията и с колегите си министри, и с журналистите, чиято "мишена" е още от първия си ден на поста заради своята гей ориентация.

Например след финала за купата.

Така е, но е малко късничко вече, когато се изля помията към нашия тенисист и то най-мръсната от бащата на Джокович.

Жената също е "мъжкар" и в случая за разлика от нашия нарцис в Банкя наистина постъпва мъжки поемайки вината.Бих предпочел нея пред сикаджийската мутра.

Абе ние сме си зоопарк но сърбите ни бият отвсякъде.Като тях втори няма.Първо те са супер консервативни против НАТО и ЕС псувните им са мачовски и богати на съдържание а си избират за премиер жена-гей.После Джоката с цялата си сръбска душа решава да прави някакъв турнир на който всички се прегръщат, ръкуват целуват и в крайна сметка всички си тръгват с Ковид-19.Почва се едно търсене и сочене на виновници, клетви.Абе то е страшна работа.Уникална държавица може би единствената която ни превъзхожда по простотия.

Гадният му баща,да се извини на Грогор.Мръсна миризлива пача.

Съсипаха всички, които не са от техния свят - и Шарапова, и Джокович. Намериха им цаката и им видяха сметката. И нашият Григор все е някъде там... Добър тенисист, разбира се, все пак се състезава заедно с най-добрите, но има нещо провинциално, безхарактерно и мекушаво в него. Не можеш да му се възхищаваш и да е твоят герой. Иначе каквото е постигнал не може да се отрече. Но не е моят тип. Федерер, Ноле, Надал - друга работа са. друга класа.

Наште комшии са... да им гледаш сеира през оградата.

Между другото в Хасково заразени от Димитров няма. Няма как и по-рано в Сърбия да е заразявал някого. Заразили са него , което е сигурно.

Сърбите все така имат добри политици. Дори извинявайки се зяписаха точка.

Ако беше грамотен, щеше да знаеш, че дума премиерка не съществува.

:)))))))))))))))нашите селски комуноиди и на джендъри са съгласни само да не са с ББ и за това все ще сте в миманса дебили недоклатени:)))))))))))

На врбе!

NoVacc DjoCovid

На снимката кой е??

Колежка като въпросната на снимката-много неприятно женище вече покойница,

Браво Господин Премиер! Така трябва да се постъпва, според мен. И е вярно, че Ноле е искал добро и хубаво. Поздрави и здраве! :)

Не жена-гей, а жена - лесбиец бе, тъпанар!