17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нашите пари за стар модел самолети на четворна цена съгласни ли сме, а?

Значи, Борисов, че е престъпник, престъпник е. Че никога не съм и не бих гласувала за него, така е! Ама и този другият измамник нагъл! Да си види БФС-то крадливо, отборите, липсващите школи, черното тото, съдиите, стадионите... ВАР ни е най-малкият проблем. И дума да не става да плаща който и да е с нашите данъци.

Не, не желаем да плащаме за ВАР!!! Да си ги плаща Кирето, на него му трябва!!!той не е известен с това да плаща на хората си.. камо ли за ВАР..

Тук с Борисов съм на едно мнение. И ще отговоря на въпросът му - Не искам и не желая с моите пари да се плаща за система, която не помага по никакъв начин на хората.

Пак самодеен театър, който ще завърши с "Хайде целувай ръка и бегай" и поредният шестцифрен минус за държавата и бонус на зализаното.

А за F-16 ? Съгласни са Внуците ну да плащат ?

Тиквоооооо Спри с номерста си от селски вечеринки! Тия ги хвърляй пред лакеите си! Ти прахоса милиарди и заби държавата за поколения напред! Сега се изцепи за ВАР системата.... Тъпанарино тъп Спри да. Облъчваш с безкрайната си простотия

Най красивия враг е умрелия

Вместо ВАР, да викнат Сашо Диков с неговото "Асене върни" и всичко ще е ок, а Бойко пак ще се "изсули" през задния вход...

Тролове Л легнете да се надпрте поне Спирам да пиша за божеството ви,идол на всички тъпънари

Браво бе,Боко се сети,че има данъкоплатци ! Разбира се,че това е чисто лицемерие !

И Тиквун и Домуса са пълни БОКЛУЦИ и комунистически престъпници.

Да,да,те тебе ще питат какво си съгласен и какво не !

Домусчиев да плати 50-те милиона който дължи на държавата и така България ще има пари за VAR!

Не се ли усещате,че ви бодалкат ? Домуса има пари да сложи 1000 ВАР-а ! Гъделичкат ви и вие се хващате ! Кога са ви питали с данъците ви какво да се плаща ? Наивен народ !

Това е дребна сума в сравнение със самолетите КТБ АЕЦ Белене Проучването за нефт в Черно море дето този нещастник ни зароби

Държавата има нужда повече от фалкон и някои от "комисион", отколкото от ВАР!!!! С една дума Домусчиев да казва колко ще сподели от своя ВАР комисион?!

Кириак Домусюлмански Ага да разкаже как унищожи завод Балкан в Ловеч и колко плаща на останалите 150 човека/от 5000 хиляди/, или да разкаже как им плаща превоза на същите работници до Разград да «подкрепят» «Българския» му отбор, че фьеновете са му кът в Разград

тази система не само че не помага, но и пречи на черното тото. Домуса си изми ръцете като казва ...аз исках ... ама шефа не дава ... после да не ревете че има черно тото... И така всичко си върви по старому и мръсните пари на Домуса продължават да се перът през футбола.

Този е кръгъл идиот. Ако иска да направи нещо за глупавия си отбор ,да го направи, ще си намали Орешарски премиите или оечалбите.По трибуните има десетина човека, защото футбол почти не се играе, само тичат ИЗ игрището! Иначе имат по една ,две татуировки и прически ,и са готови футболисти! Няма какво да гледаме на тези стадиона, а ако Домусчиев иска нещо ,има пари да го направи! Нали е собственик на много неща! А разбирам ,че и не обича да дава заплати,хм,хм.....отвратителна личност, забогатял за кратко време,аааа?

Направих грешка, нямам предвид, Орешарски ,а още премиите или печалбите

А за самолетите съгласен ли е данъкоплатеца.

Домус, е турска дума , мисля, че означава ..прасе , свиня !!! Забавна фамилия има тоя Домусчиев!!??;))

Не сме съгласни дето даде за самолети 1974г ,,хем кеш,хем скъпи ,хем нямс още завод и да се учат ,,за стари кораби ,подводници,морето ни даваш на концесия,а сега искаш да смениш фалкона.За какви ли глупости само разпилявате,теглите кредити ,харчите си ги.А в нашият град новият стар кмет иска да вдига данъците да увеличи с 80%.Това ни е наказанието ,че го избрахме.А ЗАЩО НЕ ПРЕИЧИСЛИХТЕ МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИЙ,КОЛКО МНОГО СМЕ ПОД СОЦИАЛНИЯТ МИНИМУМ.НО ОТ ТЯХ НЯМА КОМИСИОННИ.НОМЕРАТА ВЕЧЕ ВИ ГИ ЗНАЕМЕ,ДУМИ БЛАГИ ,ДЕЛА ИЗРОДСКИ

Не сме съгласни. Ако искат да го играят мача и в Южна Корея..., ВАР трябва да се плати от корумпираното БФС!

Какво от това, да си смени името ли човекът ? Като имаше един министър Свинаров, да не би да направи нещо добро ? Иначе Б.Б. е прав. Много малко хора имат достъп до качествен футбол. Освен разни "келеши", които просто искат да бъдат набити.

няма ли българска фамилия Свинаров? Има, дори военен министър сме имали с тази фамилия. Не фамилията прави човека!

Нещо си се изгубил в превода, домус(з) означава свиня, но неговата фамилия не е Домузов, а е Домусчиев и се превежда свинар или свинаров.

Кратка справка показва, че една система ВАР струва от 100 000 до 130 000 долара. Може ли да попитам великите президенти на великите ни клубове, който не спряха да демонстрират скъпи коли, часовници, костюми...какъв ви е проблема, че искате пари от държавата, в частност от нас?!

За самолетите е съгласен, само червените боклуци като теб, умират от злоба.

А ти пита ли, дали са съгласни да ги дават за Ф16?

Сигурно става с китайски и за 10 000 лв.

Нито знам какво е ВАР нито искам да го знам.Въобще пет пари не давам за футбол и татуирани футболисти и техните спътнички

По-добре разучи какво значи Швайнщайгер - възкачил свиня. Може да е някаква работа при коляне на прасе, но не съм запознат.

Не. Но за тиквопревозваческия самолет са съгласни.

Добре е в родния футбол всичко да влезе в рамките на нормалното. Да се забрани купуването на чужди играчи. Да се инвестира в деца и юноши. Великите спортисти на България са Българи. Много е ниско нивото в момента на футболисти, организация и представяне във футбола, за да има някой претенции. Обърнете поглед към футболната история и се поучете. Думата Демокрация е силна и неразбрана дума за нашата страна. Трябват компетентни хора във всички сфери. Има такива хора. Да ги изтикаме напред и нагора Българи.

зализаният бил "великият" работо-дател? Е па този НЯМА и 2 час работа !

В коя от държавите с нормален футбол е забранено купуването на чужди играчи?

Бонко вече му подари 300 хил. лв - от нашите, за да си направи трибуна Моци на собственият стадион.Ба ги и измекярите!

Хм, значи само Вие може да се наречете българския данъкоплатец, на другите просто ни удържат пари. Хубаво е да знае човек как изглеждат нещата през призмата на хора като Вас... Ама много от тези, на които също държавата ни удържа пари (и пак ги нарича данъци, въпреки че явно Вие не ни признавате за данъкоплатци) всъщност не сме съгласни за сделката за платените в аванс самолети...

И защо изобщо държавата трябва да финансира професиония футбол ? След като са про , трябва сами да се издържат. И без това българския футбол е достигнал нивото на пълна деградция. За какво го има изобщо ?

Аз давам пари само за спорт, защото по този начин се повишава физическата култура на българските граждани и те стават по-здрави и работливи и внасят повече данъци. За системи пари не давам защото всяка система рано или късно се троши( както стана със соц. системата).

За Грипен май няма проблем?

По хиляда човека ходят на мач. На кой му пука за Бг футбол? Да има ВАР на 2-3 стадиона и това е. И собствениците, дето бизнесът им е с протекции от държавата, да бъдат така добри да си платят.

Крайно неграмотно написани статия!!! Мъчение е да се прочете докрай!!

Крайно неграмотно написана статия!!! Мъчение е да се прочете докрай!!

Милиони окраде, хиляди останаха без работа заради него, а сега гелосания читак иска от тях и от нас пари за шибания си ВАР!!! Я да си ебе мамата!!!

НЕ! Не съм съгласен да плащам за ритни-топковците.

100% съгласен с Борисов-нали такива като Домусчийски получават милиони от футбола,да си инвестират каквото искат и както искат,да не търсят Държавата за това.И въобще това трябва да е правило за всички професионални клубове, а Държавата и Общините да подкрепят само аматьорския и училищния спорт!

Гела е проказа за родния футбол. Той докара разни мангали от къде ли не и им раздава бълг.паспорти след 2-3 седмици в пълно нарушение на закона. Успя да подмами Боко да му построи стадионче в Делиормана, където ходят по стотина зрители на мач на измисления шампион без история. Въобще провалът на нашия футбол тръгна от Домуса. И е време да се спре манията му за величие.