17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деменцията може и да засяга хората над 70, но простащината и липса на възпитание е присъща от много ранна възраст! Поне на всички става ясно защо Братоев е извън отбора

Прав е.Само куци коне взема за да го слушкат.И Данчо Лазаров и еба мамата и на федерацията и на отбора като за това му помогна естествено и Любо ганев!

Голяма тъпотия от страна на Братоев да напише такова нещо, но е факт (!) че когато те играеха, отбора беше много по-добре. Много(!) по-добре.

"$

Иване, преди 2-3 месеца сърбите ни биха най- позорно, като всички тия изгонени-обидени играха. Факт!

Много моля връзкарчета като Братоевите да не видят повече национален, а инжове и ганевци с камъни вън от федерацията. Тогава може и да видим пак волейбол в бг

Слепи ли сте?Сеганов слаб разпределител,Братоев е с класа над него,Ники Николов най класният център,Учиков алтернатива на Цецо,Валъо Братоев с класа над Пенчев,Атанасов.Не ги взе в отбора Пранди Ние,не сме Бразилия,че да си позволим да оставим извън състава доказани и класни имена.

С този мач вече и волейбол няма да има но Любо Ганев и Лазаров остават

Уви... От паразити като тия няма отърване.

Няма да говоря за Пранди, щото и Господ да дойде няма да може да направи нищо с тия безмозъчни и бездушни същества. Аз се питам имаше ли някой, който да незнае, че ще загубим мача? Сигурен съм, че не! Относно загубата. Може да загубим мача, може много мачове да загубим, но да видим желание и дух. А гледаме как хора без достойнство, но с голямо самочувствие ни носят само негативи. Аз и за бояджии няма да ги взема, а Пранди ако иска нека ги държи за волейболисти.

Точен.коментар,браво.Отделен е въпроса,че повечето хора имат нереално високи очаквания към този отбор.Ние на практика имаме волейболисти на добро европейско ниво,но нищо повече.И то далеч не всичките.Ами Соколов?"Голямата звезда" просто не може да изпълнява сервис.Искрено се забавлявам като ги видя как стоят на полето с полуидиотските си физиономии.Колкото до Братоев-елементарното възпитание се получава в далеч по-ранни години.Сега е късно,твърде късно за това плямпало,което,като направи един сносен мач после не играе нищо в поне 6-7 мача.

А? пак ли са паднали? Тия са като латино сапунка

Възраста не е порок, но е майка на много пороци. 71 години са пенсионерска възраст. Има защо след 65 години мъжете да се пенсионират. Когато играта на отбора не върви, и всички са ошешавани, взема се крайно решение и се подмена целия отбор. Пранди не посмя.

Последния гейм Пранди беше зрител. Не се опита да направи нищо, гледаше като хипнотизиран, едно прекъсвене не поиска, барем да разруши ритъма на словенците.

Възрастта не е порок човек ако е във форма може и до 100 да работи това което му харесва

Загубихме заради слабата игра на Соколов и Учиков. Пранди не подбра точния състав и не посмя да смени Соколов.

си беше вкъщи, тъй като изобщо не е в отбора, а Соколов не може да замени един цял отбор. Направи каквото можеше момчето, но не е всесилен.

А глупостта и арогантността засягат чувствителен процент от популацията под 70 години.

Братоевите първа да огледат себе си! До сега нали играха, колко да ги чакаме! А това че нямат нищо в главите и до сега беше ясно!

Братоевите са селяндури с харизмата на начинаещ провинциален герберски чиновник, и горе-долу толкова инициативност.

На браатоев му беше даден много пъти шанс в националния . Добре е че Прансди потърси фруги варианти . Но той няма никаква идеая как да органзиран и мотивра отбора, Най големия проблем обаче е посрешането-не се ли намери сериозен посрещач няма как да вървим напред.

Prav e.

Фактът, който ще се запомни след снощната загуба няма да е изтритият коментар на Жоро Братоев, а срамотата да останем на 12-16 място на Европейското точно по Волейбол! Дори няма да се помни кой е бил треньор или кой е играл. Ясно е, че сме отбор на приливи и отливи. Олимпиада? Някой друг път. Ние нямаме отбор. Падението е постоянно в последните години. Тук таме някоя случайна победа над някой от големите и това е. Падаме от Иран, Словения, Северна Македония, Япония и т.н. Това е все едно Бразилия да падне от Узбекистан, егати.

Откакто промениха правилата и съсипаха спорта не гледам волейбол. Пълна скука!!! А какви мачове имаше преди години!!

И Зинедин беше върнат на "бял кон" в "Реал"МD, но сега - без KR-7 - му търсят причини да го прецакат и изгонят - та и Пранди - преди години бил добър, а сега ?! Нивото на спечелени и загубени мачове под негово ръководство откакто се върна сметнали ли сте ?! Защо гони Ники Николов, Учиков и Братоев - това са хората, които са вадели отбора много пъти от лай*ната. "Овча Купел" сме - дойде някой, извадил отбора преди 10-тина години на 3-то място и поклони до земята. И с Бг - Волей ще стане като с футбола ни - НЯМА МЛАДА СМЯНА !!!

Истината е,че във федерацията има едни пари,които трябва да се освоят от правилните хора.А това са Данчо Лазаров и Любо Ганев.Над 20 години начело на федерацията.А волейболът е на второ място.

За съжаление, прав е ! Не за възрастта, а конкретно за Пранди !!.. Държи се като незаинтересован зрител... Личеше си и по поведението на Скримов... А отстрани, едни резерви си подскачат и загряват вече 10 дни...

Наште бяха паднали още преди мача и късмета се усмихна взехме гейм от сигурна загуба и вместо това да ни вдигне нашите се скапаха съвсем:(

това ги изненада и обърка. Което продължи до края на мача...

Абсолютно.Те знаеха че са 0:3,но изведнъж се наложи да играят още 1 гейм,ха-ха-ха.

Пранди не е виновен! Той е нает от любимица на цяла България - Инж. ЛАЗАРОВ ! ДА БЛАГОДАРИМ НА ПОРЕДНИЯ МИНИСТЪР НА СПОРТА! А, за Братоев да го беше написал на инж. Лазаров в началото...И престанете да си триете коментарите - нали затова имаме демокрация?!

все едно пък не е прав... Пранди може и да е бил велик првди много години, но вече не е, а и освен това няма кой знае какъв стимул да води отбора на България вече. Прав е Братоев и наистина, ако беше в отбора ситуацията можеше и да е различна.

Пранди значи е поне бил велик някога, а тоя Братойков никога не е бил велик, нито пък ще стане някога велик. Обаче приказва....

Това пък какво общо има?