17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голем еврогейски мач, наште негри срещу мамалигарските негри, баси смехорията

ЦСКА-София има само две общи неща с ЦСКА: а) купиха им емблемата б) играят им на стадиона. Нова ЦСКА, което е победило през 56-а година Динамо Букорещ го няма вече. Не знам защо Литекс си смениха името, в САЩ отбори често се местят от град в град докато си намерят публика. Сега само им се подиграват ...

Една румънка ми каза докато бяхме заедно снощи, че Клуж са много корави, така, че внимателно довечера

Ще блъснат ли днес и ловешките печки на микренското джудже...( въпреки продължаващите статии на мазни гъзолизни джурналистчета , продължаващи въпреки фактите най-нагло и безцеремонно да сквернословят за някаква по-дълга от четири години история на микренското парашутистко образувание...)

Само вижте кой им е спонсора ако не знаете. Софтуерна консултанстка фирма. БГ отборите кой ги спонсорира - тото, залози и ..

Абе много са ми смешни тези чешекарчета, все си мислят че когато някой критикува смешното им сбирщайн отборче е от синия лагер. Не е задължително бе ограничено мислещи мишоци защото цвета няма значение, всички запалянковци са един дол дренки - чалгата и простотията са им в кръвта. Естественно има и отклонения,но аз говоря за средностатистическия запалянко.

Какво значение има кое е атентичното ЦСКА? И двете са автентични щом съществуват. Избираш едно което ти е по на сърце и викаш за него. Аз например съм за това на Балъка, но подкрепям и другото когато не играят едно срещу друго.

Рогатите да не мучат много, ами да си ровят в статии за вчерашният мач в Червен бряг, добре че съдията ги подпря че пак щеше да им тръни гъзО !

Днес е празник ЦСКА играе. Дали ще бием? Не знам, дано, но не това е най-важното. Успех довечера, пък каквото стане, само ЦСКА.

Какъв празни ве байо? Ти какво празнуваш, че едни ритнитопковци тичат по една зелена трева?

Не си за тук, защо се мъчиш?

Прекръстеният и преместен от Ловеч Литекс играе...сесека изчезна безвъзвратно преди четири години...

По кое се познава кое е истинското ЦСКА - ами много ясно, то е това което побеждава повече. Ако не дай си боже ЦСКА на гришата изпадне в Б група, за кой ще викаме? Амимног ясно че за 1948.

Много трудно играем срещу румънци, но имам добро предчувствие. 2:1, публиката ще е истински фактор. Успех, момчета!

Новина от довечера: Клуж напука канчето на менте цефекату на гришу ловешки.

Евролайнеца ще бъде смлян с 0:3 :)

Хайде Армейци, покажете отново кой е Евробоеца на България!

Е, как кой - Лудогорец, естествено!

Кви армейци бе малоумник...…..???!!!