Коментари - Престъпник или герой? 30 г. затвор застрашават човека, разклатил футбола и нокаутирал Сити | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо го задържат и му повдигат купища обвинения като за убиец и насилник. После по негови данни извършват обиски и разследвания.Е, по-добре е от БГ. Тук ще си остене само със задържането и обвиненията.

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com или joseluisloans@aol.com)

УЕФА и ФИФА са узаконени ОПГ пред които италианската мафия изглежда като детски хор от неделно училище.

Вероятно ще го тресне я инфаркт, я слънчев удар в килията, я ще се самоубие :(

Прав си,като нищо "може да изпадне в депресия,и да се самоубие".Не са виновни властите човекът от толкова много информация е изперкал. Тъжно наистина,но не е невъзможно.Тия са като нашите на 100%

Тази безмерна алчност, която е обзела капитализма, ще го унищожи.

Най-много от всичко западната олигархия се страхува от истината, даже и във футбола.

Хах, горките идеалисти, те си мислят, че на уефа са и необходими доказателства. Каквото стана и с уикилийкс - мръсната игра не е само в политиката и футбола, то си е верую там където се въртят много пари.

Хакерчетата в затвора доживот

A за наше Динамо не е ли изкарал?

Не знам друго какво е направил но с тези разкрития той е герой. Трябва да му уредят работа в антикорупционната комисия на УЕФА.

Очевидно, "запад" и "изток" са само географски понятия .... Хората навсякъде са едни и същи ...